Designhus til ''kataloghuspriser''

I samarbeid med Urbanhus skreddersyr Funkis Bolig moderne boliger tilpasset kundenes individuelle behov. Målet er å bygge mellom 5 og 10 designhus i Bergensområdet hvert år. Husene kjennetegnes gjerne av store flater, rene linjer, mye luft og flate tak. Materialene hentes fra solide norske produsenter.

Daglig leder Magnus Stikholmen har 10 års erfaring som boligbygger, og med Funkis Bolig har han siden 2011 vært forhandler for Urbanhus. De siste årene har etterspørselen etter funkisboliger økt betraktelig. Det har Funkis Bolig merket. I dag er det mange tomtekjøpere i Bergen som tar kontakt.
  – Målet er å bygge mellom 5 og 10 funkisboliger i Bergensområdet hvert år, de fleste henvendelsene kommer gjennom Urbanhus sin nettportal, forteller Stikholmen.
  Etterspørselen etter funkishus er størst fra de urbane områdene.
 

– Det er begrenset hva vi kommer borti i distriktet, men etterspørselen øker for hvert år, sier Stikholmen.
  Han legger til at det er det flate taket som gjør en del kunder skeptiske. De er usikre på om et flatt tak vil tåle belastningen det bergenske været utgjør. Funkis Bolig kan berolige kundene med at takene ikke er 100 % flate og at det ikke blir liggende vann der oppe.
  – Vi bruker Protan på takene, og takbelegget har en levetid på rundt 30 år før den må skiftes, forteller Stikholmen, i tillegg er det billigere å skifte takbelegget enn å skifte et taksteintak.
 

I dag er det stadig flere yngre som velger å bosette seg i distriktene. Det åpner opp muligheter for Funkis Bolig også utenfor urbane strøk. Denne utviklingen har blitt holdt igjen av gamle reguleringsplaner, som gjør at man må søke dispensasjoner, men utviklingen er positiv.
  – En slik søknad går som regel igjennom og stadig flere områder åpner opp for flate tak, fastslår Stikholmen.
  I boligkatalogen finnes det veiledende priser på ulike hus, og selv om man velger et «kataloghus» er det mulig å endre på det aller meste uten at kostnadene øker dramatisk. Dermed kan man få en unik bolig, tilpasset egne ønsker og behov.

Les mer...

2015-01-22 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv