164091 NN0

Det handler om å gjøre folk friske

Naprapati handler kort fortalt om å korrigere årsaker til lidelser og smerter. Ved Nordvest Naprapatklinikk AS tilbyr erfarne naprapater et helhetlig behandlingstilbud hvor de undersøker, behandler og henviser videre hvis nødvendig.

Å hjelpe pasientene gjennom å gi god behandling er vårt hovedfokus. Våre åtte dyktige naprapater er nøkkelen til at vi har kunnet vokse på denne måten, sier daglig leder Ole Theodor Hovden. 


Nordvest Naprapatklinikk ble etablert i Ålesund sentrum i 2003. De siste tre årene har selskapet hatt en sterk vekst. Nå har de til sammen fem klinikker på Sunnmøre med seks naprapater. De samarbeider tett med Stamina Bedriftshelsetjeneste. I Ulsteinvik, Fosnavåg og på Stranda har de samlokalisert kontorer med Stamina.  I 2016 åpnet de kontor i Stryn. I tillegg etablerte de et firma i Bergen som driver to avdelingskontorer der. 


164091 NN


Naprapatene fokuserer på å behandle og forebygge muskel- og leddrelaterte plager. De har 4 års utdanning fra Høgskolen i Stockholm der det er lagt stor vekt på både praktisk og teoretisk kunnskap. 


- Jeg valgte å bli naprapat fordi jeg hadde en interesse for trening og idrett, sier Hovden.


Som ny pasient hos Nordvest Naprapatklinikk AS får man først en grundig undersøkelse. Dette gjøres for å finne årsaken til smertene og stille en diagnose. 


- Behandlingen legges opp utfra diagnose. Ofte bruker vi en kombinasjon av flere behandlingsteknikker. De mest brukte er massasje, triggerpunktbehandling, tøying og manipulering. Vi tilbyr også trykkbølgebehandling for de med kroniske betennelser. Pasientene kan også få skreddersydde opplegg med trening og tøyeøvelser som de kan gjøre hjemme. En viktig del av vår jobb er å veilede og komme med forebyggende råd.


Hovden forteller at den typiske pasienten har endret seg. Før var det ofte en kontoransatt med stillesittende og ensidig arbeid med plager i nakke og rygg. De siste årene har de derimot fått inn stadig flere unge, noe som han tror henger sammen med mer bruk av nettbrett og PC. 


Vi har nå et langt bredere spekter av pasienter. De kommer fra alle yrkesgrupper og fra de fleste idretter. Vi har også en del pasienter med kroniske plager som vi kan følge opp over lengre tid, forklarer han. 


De har som mål å kunne tilby et komplett behandlingstilbud til pasientene. 


Det innebærer at vi kan undersøke, behandle og henvise videre hvis nødvendig. I vårt yrke handler det om å gi god behandling og gjøre folk friske slik at de får det bedre i hverdagen, avslutter Hovden. 

Les mer...

2016-12-28 15.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv