152047-Pizzabakeren

Det lille ekstra: Pizzabakeren i Lyngdal

Julieta Balasanyan er bare 19 år, men har vært daglig leder av Pizzabakeren i Lyngdal siden oktober 2014.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet med over 100 utsalgssteder i Norge samt etableringer i Danmark og i Sverige. Opprinnelig har den utspring i Stavanger, i Lyngdal startet Pizzabakeren opp høsten 2009. For Julieta Balasanyan begynte ansettelsen som hos ungdommer flest: Først som deltid ved siden av skolen i tre-fire år, før hun i en alder av 19 ble en av Norges yngste daglige ledere. Under seg har hun rundt ti ansatte. Arbeidsstokken er ung – faktisk er de bare to som er over tyve og tretti.

- Jeg får min motivasjon fra kundene og fra de ansatte. Når vi får gode tilbakemeldinger, blir jeg kjempeglad. Skryt løfter arbeidet vårt! Arbeidsmiljøet betyr så mye, og vi skal trives på jobb.

Pizzabakeren Lyngdal ligger et par hundre meter utenfor byen, like ved stadion, noe som passer godt når det er Lyngdalscup.

- I tillegg har vi kampanjeuker, og om sommeren går det i ett. Da er vi alle mann på jobb, fordelt på forskjellige stasjoner. Da må du multitaske, ellers går det ikke!

I tillegg til utsalg har Pizzabakeren også levering. På hjemmesiden kan du selv bestille. Kundekretsen omfatter like mye ungdom og privatpersoner til foreninger og bedrifter.

- Om en bedrift ønsker seg litt overtidsmat, kan vi levere – selv om de ikke ligger sentrumsnært. Det har vi fått veldig god respons på. Er det snakk om lange avstander og store leveringer, bruker vi varmeskap. Og alle pizzabakerne over hele landet har samme type bil med samme type farge, så vi er lett gjenkjennelig!

Bedrifter blir fakturakunder når de kommer innom og fyller ut et skjema. Da sendes det bare faktura til de som har bestilt, og er du registrert her, er du samtidig registrert over hele landet hos Pizzabakeren, forklarer Balasanyan.

- Hos oss lages pizzaen fra grunnen av, og vi har nybakte bunner hver dag. Faktisk får vi veldig god respons på glutenfri pizza. Ellers bruker vi bare ferske varer. Det blir som hjemmelaget. Hos Pizzabakeren kan vi dessuten ta vekk de ingrediensene kunden ikke vil ha eller legge på ekstra av det du liker – det er mulighet for å komponere den pizzen du selv vil, forklarer Balasanyan. 

Og en liten spesialitet setter en ekstra spiss på smaksopplevelsen:

- Pizzaen vår har ost helt utpå kanten. Noen steder må du betale ekstra for å få det, men her er det inkludert. Da smaker pizzaen mye bedre!

Les mer...

2015-04-07 11.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv