Din lokale kraftleverandør

Hurum Kraft AS er en mindre aktør i en konkurransepreget bransje. Men ofte kan det være en stor fordel å være liten og lokal. Det gir Hurum Kraft AS muligheten til å yte effektiv og personlig service til sine kunder.

Hurum Kraft ble etablert i 1998 da leveranse av kraft ble skilt ut fra energiverket. I dag er selskapet 100 % eid av Hurum Energiverk.  Hurum Kraft AS har tre ansatte, og leverer strøm til både privatkunder og bedrifter over hele landet.
  – Vi skiller oss fra mange andre fordi vi er små og effektive. Vi prøver å få ned kostnadene, og fokuserer på personlig service. Det skal være ukomplisert for kundene våre, og vi skal være tilgjengelige. Dette får vi også positive tilbakemeldinger på, forteller Margrethe Folkestad. 
 

Som en liten kraftleverandør har de jobbet med å finne sin nisje. De har valgt å gå aktivt inn i mindre områder, men konsentrerer seg hovedsakelig om østlandsområdet. Samtidig har de nær tilknytning til lokalsamfunnet. Hurum Kraft er en betydelig bidragsyter til idrett og kultur og er blant annet hovedsponsor for alle de tre idrettslagene i Hurum kommune.
  – I tillegg er vi opptatt av å holde lave priser. Vi opererer med ryddige og enkle avtaler. Mange synes at dette med kraft og kraftavtaler er ganske komplisert, så vi ønsker å gjøre dette så enkelt som mulig for kundene, sier Folkestad.
  Selskapet tilbyr ulike kraftavtaler, hvor man kan få skreddersydd det som passer kunden best i forhold til forbruk og behov.  Avtalene har heller ingen fordyrende tilleggsprodukter.
 

Fleksibilitet opp mot kundenes ønsker og behov har vært viktig hele veien. Med tanke på fremtiden går bransjen en uviss tid i møte. Strukturendringer gjør at man må følge med, og stå klar til å tilpasse seg etter hva som skjer. 
  – Selv om det er stor usikkerhet i hvordan kraftbransjen vil se ut i fremtiden, er det i alle fall en spennende bransje å være i, avslutter Folkestad. 

Les mer...

2015-01-22 14.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Hurum Kraft
  • www.hurumkraft.no
  • Telefon:
    32 79 20 00
  • Adresse:
    Øvre Skoledalen 12
    3482 Tofte
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv