BB1BB2

Din pålitelige boligpartner på Jæren

Det tar knapt ett år fra du løfter opp røret og snakker med Boligpartner Bryne AS, til du kan spasere over dørstokken i ditt nye, flotte hjem. Og det beste er at du kan være trygg på at huset er håndlaget av norske leverandører, og av topp kvalitet.

Etter 20 år i bransjen på Jæren, har Boligpartner Bryne AS etablert seg som en trygg, god og erfaren boligbygger i regionen. De drev i mange år under navnet Sagabo Eiendom, men ble kjøpt opp av den nasjonale kjeden Boligpartner i 2013, forklarer daglig leder Martin Vold.

– Oppkjøpet var inngangen vi trengte for å kunne etablere oss i Rogaland, og for å kjøpe og selge selskap. I tillegg ligger det en god eiendomsportefølje i dette selskapet, og vi har alt fra små enmannstomter til store reguleringer. Den største er på rundt 70 enheter hvor vi skal bygge opp et eget boligfelt.

Selskapet har spesialisert seg på å bygge vanlige trebebyggelser, og bygger derfor verken i betong eller i høyden. Dette er både i tråd med hva Boligpartner-kjeden sentralt er gode på, og også hva lokalavdelingen på Bryne ønsker å satse på. Per i dag er de syv ansatte ved avdelingen, med drøyt 20 frilansere tilknyttet seg. Vold selv overser og bistår både selgerne og byggelederne, og driver ellers hovedsakelig med kjøp og utvikling av eiendom samt prosjektarbeid. Det er mange fordeler med å være med i Boligpartner-kjeden, forteller han.

– Boligpartner er det største firmaet som har alle tjenestene sine innomhus. De har egne arkitekter, egne ingeniører og en egen prosjektavdeling. Man kan på en måte si at de lager alt selv, for de utvikler katalogene, lager hustypene og er med på prosjektarbeider i stedet for å kjøpe inn disse tjenestene. Kjeden kjøper også direkte fra fabrikk og setter sammen hele logistikken selv, og det er det ikke mange andre som gjør.

I huskatalogen har de et utvalg på 40 modeller som kan brukes som inspirasjon og et fundament for å starte byggeprosessen. Boligpartner Bryne AS tilpasser etter kundenes ønsker, og tegner også hus fra bunnen av for kunder som bare ønsker rene arkitekttjenester.

– Mange tenker fortsatt at kataloghus ikke kan spesialiseres og tilpasses, men det gjør vi selvsagt. I likhet med andre firmaer har jo også vi dyktige arkitekter. Husene er håndlaget av norske leverandører, for kjeden er bevisst på å bruke norske leverandører. De kommer altså ikke i ferdige moduler.

Når det gjelder vanlige boliger, er det to typer kunder som kommer til dem: de som har egen tomt, og de som ikke har tomt. Vold og kollegene hans kan hjelpe begge.

– Vi kan tilpasse eksisterende tomter, og der samarbeider vi med alt av håndverkere. For de som allerede har en tomt, kan vi enten lage en totalpakke hvor vi gjør alt fra tegninger til å hjelpe til med den økonomiske oversikten fra start til slutt, eller vi kan tilpasse våre tjenester for kunder som ønsker å gjøre enkelte ting selv.

Ved å benytte faste lokale samarbeidspartnere som Time elektro og rørlegger Sig. Halvorsen, samt flere lokale flisleggere og malere, får man en trygghet ved å være kunde hos Boligpartner Bryne AS. Vold anslår at deres byggeprosess tar cirka ett år fra den spede starten til huset står ferdig. Dette inkluderer selvsagt alt av papirarbeid og søknader til kommunen.

Les mer...

2016-03-08 13.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv