161012 NK

Du er i gode hender på Novelaklinikken

Plages du av hudproblemer, migrene eller uønsket hår? Da kan Novelaklinikken Kristiansand hjelpe deg. Her blir alle tatt i mot av et seriøst og faglig dyktig personale i et hyggelig miljø.

Klinikken ble opprinnelig etablert i februar 2009 som Kjøita Laserklinikk. Etter en forespørsel flyttet de til Kristiansand, og ble en del av Novelaklinikken. Under den samme paraplyen finnes det til sammen åtte klinikker på Øst- og Sørlandet. I Kristiansand holder staben på seks ansatte til i Helsehuset.

– Hos oss har vi både hudpleiere, en makeup-stylist, fotterapeut, negledesigner, sykepleiere og lege med kirurgisk erfaring. Samlet er vi eksperter på hud innen et stort spekter. Vi tilbyr kundene sted hvor de kan komme hvis det er noe de ønsker å justere, hvis de har problemstillinger eller noe de plages med, sier daglig leder og hudpleier Anita Bergstøl.

På listen over tilbud står rynkebehandling, hudfornying, fjerning av pigmenter, blodkar og føflekker. De kan også fjerne hår og tatoveringer, fjerne fett med laser og forsterke ansiktstrekk med fillere. I tillegg utfører de hudforbedringer med både laser, injeksjoner og medisinske hudpleiesystemer, og behandler mange medisinsk for migrene og ekstrem svette.

– Vi har også medisinske og reseptbelagte hudpleieprodukter som er ment for hjemmebruk under veiledning av oss. Dette kan vi tilby fordi vi har spesialkurs og lang erfaring, legger Tone Merethe Holte til, som er kosmetisk sykepleier.

Kundene kommer fra hele Aust- og Vest-Agder. Bergstøl og Holte understreker viktigheten av god kjemi, og at kundene føler tillit til behandleren. Ved Novelaklinikken er de opptatt av å gi god informasjon om pris og om hva som kan forventes.

– Jeg håper og tror at de som kommer hit, føler seg seriøst vurdert og opplever oss som trivelige, faglig dyktige og at vi gir ærlige vurderinger. Staben vår tar i mot både ris og ros på en fin måte, for vi ønsker å være serviceinnstilte.

Les mer...

2016-02-19 11.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv