155018 RB155018 RB0

En bilforhandler du kan stole på

Bilpleie-bedriften Ren Bil AS i Trondheim trekker kunder fordi de leverer seriøst håndverk av høy kvalitet. Dette gjør at til og med Tesla Motors og myndighetene søker deres tjenester.

– Det er først og fremst kvaliteten og seriøsiteten som trekker folk hit, sier Ståle Berg, daglig leder i Ren Bil AS. 




Den Trondheimsbaserte bilpleiebedriften startet opp for femten år siden, og besto i utgangspunktet kun av en bilpleie-del. For fire år siden utvidet Berg, og bedriften består i dag også av en butikk som selger ulike produkter til bil. 




– Vi tilbyr alt fra bilvask, bilpleie, dekksalg og dekkhotell, sier Berg og fortsetter: 



– Våre kunder er gjerne dem som er redd for bilene sine, og som ønsker å få utført en nøye jobb. Når de leverer bilen sin til oss, vet de at bilen blir tatt vare på. 




Berg legger til at Ren Bil AS er en av bilbedriftene som er godkjent av myndighetene, og også en av dem Skatteetaten forhører seg med om de vil finne de mindre seriøse aktørene. 




– Vi sier stort sett ja til alle nye kunder, men vi ønsker å bli kjent med dem. Dekkhotellet vårt har en grense på 500 sett. Fordi vi har en grense på hvor mange dekk vi tar inn, kjenner vi også samtlige av våre kunder. 




Bilpleie-bedriften er også den eneste leverandøren av Tesla fra Midt-Norge og nordover. Alle nye Tesla-biler som kommer til Trondheim prøvekjører og godkjenner bilbedriften. 




– Vi er med andre ord de eneste utenfor Tesla-systemet som får lov å klype i bilene. Det er fordi de stoler på oss. Det er fremtiden vi bygger for. Jeg håper at når vi blir gammel, så sitter arbeidet vi har lagt i dette i hus og i navn, sier han engasjert.


Les mer...

2015-10-29 12.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv