152033-Wenche Veriersted

En fargeklatt

Wenche Veiersted har 25 års erfaring innen farge- og stilanalyser, og forteller at hun ikke klarer å utføre jobben sin halvveis.

– Jeg har tusenvis av farger, og lager helt individuelle fargepaletter til mine kunder, forteller Wenche Veiersted. 

Hun startet opp bedriften ”Authentic Image” i 2013,  hvor hun hjelper mennesker med å finne klær i riktige farger og riktige snitt. Gjennom en individuell farge- og stilanalyse lærer kundene om sine spesielle egenskaper og om hvordan de kan fremheve dem på best mulig måte. 




– Jeg tar hensyn til blant annet stemmen, som er en viktig del av ens personlighet, og som sier noe om hvor sterke fargene kan være. Hudens overflate spiller også en rolle. Den forteller meg hvilke stoffer og strukturer som passer, forteller Veiersted engasjert. 




Hun utfører analysearbeidet både for bedrifter og privatpersoner. Arbeidet starter med at hun blander sammen en persons basis farger med akrylmaling. Her blander hun sammen undertonene i huden, samt leppe-, øye-, og hårfargen.




– En full fargeanalyse tar omtrentlig tre timer. Jeg føler dette er et viktig fagfelt, og jeg kan ikke gjøre noe halvveis. Jeg er for kvalitet og at det tar tid, forteller hun.

Metoden Veiersted bruker ble utviklet i USA i 1942. Selv har hun lang erfaring på feltet, ettersom hun er utdannet interiørarkitekt, med fire års utdannelse fra New York School of Interior Design. Hun har også drevet eget studio for farge – og stilkonsultasjon i Tyskland i en årrekke, før hun nylig startet opp på Jar.  En tilleggsutdannelse i Transaksjonsanalyse fra Tyskland hjelper i arbeidet med mennesker og det handler om å skape en helhetlig harmoni hvor også personligheten spiller en viktig rolle.

– Jeg har et stort engasjement for faget og mener at klær kommuniserer. Ved et  bevisst valg av farger, stil og materialer kan man skape en harmonisk helhet som uttrykker hvem man er, og viser fram ens mest attraktive side, avslutter Veiersted.

Les mer...

2015-04-07 09.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv