En god tilhenger er gull verdt

En god tilhenger gjør hverdagen enklere. Med en tilhenger kan du frakte alt fra biler, motorsykler og båter, til masse, materialer og flyttelass. Hengerproffen AS i Lier dekker alle dine hengerbehov.

Marius Berger Andersen var først ansatt i Tilhengerproffen på Jessheim, før han etablerte et enkeltmannsforetak som drev med utleie av hengere. Hengerproffen AS så dagens lys i fjor høst. I dag samarbeider de to selskapene.
  – Vi flytter hengere på kryss og tvers mellom Lier og Jessheim, og kundene kan hente og levere der det passer dem, forklarer Andersen.

Han tilbyr et bredt utvalg av tilhengere for utleie. Det er alt fra tradisjonelle bilhengere til  lukkede hengere som skaphengere og kapellhengere. Selskapet har også store båthengere, MC-hengere, samt tipphengere.
  – Alle hengerne er av merket Pongratz, for Tilhengerproffen er eneimportør av merket til Norge. Dette er kvalitetshengere, og jeg har god tilgang på deler hvis noe skulle skje. Ellers passer vi på at utleieparken til enhver tid er så ny som mulig.

Selskapet henvender seg til kunder i Drammen, Asker, Bærum og inn til Oslo, og har også mange kunder i Vikersund. Andersen har lagt seg på en døgnleiepris som er rimeligere enn den mange bensinstasjoner opererer med. Han tilbyr også både utkjøring og henting av hengere mot et lite tillegg.
  – Kundene er veldig fornøyde med at jeg er serviceinnstilt og fleksibel på henting og levering, stort sett til alle døgnets tider, året rundt. For de som trenger å låne en henger over lengre tid, lager vi egne avtaler.

Hengerproffen AS jobber nå med å få til et godkjent hengerverksted slik at de også kan tilby service og reparasjoner. Andersen startet dessuten nylig et datterselskap som driver med import, salg og utleie av hundehengere og hundegårder.

Les mer...

2015-01-20 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv