156043 AA156043 AA1156043 AA2

En lokal bilforretning med økonomiske muskler

Abrahamsen Auto AS var den første butikken som etablerte seg i Sørlandsparken i Kristiansand. På sikt planlegger eierne av bilfirmaet å fornye den snart 70 år gamle forretningen, men blir på samme sted.

– Vi har fått en menighet som er fornøyd med oss. Alt startet i en garasje for 65 år siden. I dag er vi kjent for å være en av de eldste bilforhandlerne på Sørlandet, sier Alf Jonny Wroldsen, daglig leder på Abrahamsen Auto AS.

I dag holder bilforhandleren til i Sørlandsparken i Kristiansand. Selv om det er hele ti bilforhandlere i nærmeste omkrets, er ikke Wroldsen redd for å miste kunder til de andre forhandlerne i området.

– Ettersom vi er såpass liten tror jeg at det er en stor fordel at vi ligger midt i smørøyet her, fremfor å ligge for oss selv et annet sted.

Forretningen er leverandør av bilmerkene Honda og Citröen i tillegg til brukte biler. Målet for 2016 er å selge i overkant av 500 biler. I tillegg utfører firmaet reparasjoner i sitt verksted. Vi har også innført prisløfte slik at våre kunder skal være trygge på at det ikke er noe dyrere å få utført nødvendig service og vedlikehold på sitt merkeverksted.

– Ettermarkedet har blitt mer og mer viktig for oss, forteller Wroldsen.

Selskapet eies i dag av konsernet Automobil AS, en av landets største bilgrupperinger med 30 butikker rundt i landet. De overtok familiebedriften Abrahamsen’s Auto i 2007 og ifølge Wroldsen gjør det at bilforhandleren har fått en større pondus.

– Vi kan nå henge med i svinger vi ellers ikke ville hatt mulighet til. Vi har stødigere økonomi og har muligheten til å kjøpe inn flere bilmodeller, sier han og legger til at det er vanskelig i dagens marked å være en enkeltstående mindre bilforhandler.

Firmaet ønsker å fornye seg og har byggeplanene klare for et nytt verksted og salgssted på samme, stødige grunn.

– Det som er bra med oss at vi er en del av et stort bilkonsern, men små lokalt slik at du som kunde ikke blir en av mange. Hos oss kan du komme, og vi kjenner deg igjen. Vi lever av fornøyde kunder og forplikter oss gjennom slagordet vårt: «Abrahamsen’s Auto, for deg som forlanger litt ekstra».

Les mer...

2015-12-22 10.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv