153021 LS153021 LS0

En mester i faget

Leikny salong i Flekkefjord er frisørsalongen for hele familien, enten du vil fikses på håret, ta hull i ørene eller kjøpe gode hårprodukter. Med på kjøpet får du mangfoldige år med erfaring: I år feirer salongen hele 35 år!

Leikny Abrahamsen startet opp som 22-åring i 1980 med en liten salong i gamlebyen. Den gang var hun alene, men forut for sin tid og som en av de første begynte hun å dra på kurs til utlandet. I dag er de tre ansatte, og salongen tilbyr klipp, permanent, hårfarging og striping, oppsetting, brudefrisering, føn og opprulling samt farger av vipper og bryn.
   – Det er naturligvis viktig å følge med i både fag og trender. Nå kan man gå inn på nett og se både motevisninger og produkttesting; før reiste vi mye på kurs. Men vi drar fremdeles på messer, og nå til høsten skal vi til Paris. Inspirasjonen er viktig, forteller hun.

Salongen har åpent fra 9-16, frem til 18 på torsdag og tirsdag, og 9-14 på lørdager. På facebooksidene til salongen arrangeres det konkurranser og legges ut bilder til inspirasjon. Salongen har nok mest kvinnelige kunder, men produktrekken er fyldig for begge kjønn.
   – Opp gjennom årene har man jo prøvd ut mye forskjellig, og det vi har nå, er bra produkter som jeg har hatt i en god del år. Det er viktig at de dekker alle behov, og mange serier overlapper hverandre, både når det gjelder balsam, shampo, hårkur og stylingprodukter, forklarer Leikny.

I salongen henger svennebrev og diplomer – og noe som faktisk ikke er så vanlig: Leiknys mesterbrev i frisørfaget, og i år kan Abrahamsen markere 35-årsjubileum.
   – Å være frisør er et sosialt yrke. Du blir menneskekjenner etter hvert, og tilbakemeldingene våre fra kundene er at de synes det er koselig å komme hit. Vi har stamkunder, vi har bestillinger og drop-in, og om sommeren er det turister. Da er det også noen «faste» hyttefolk og campingturister som kommer igjen, og det er veldig hyggelig, smiler Leikny.




Les mer...

2015-06-10 10.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Leiknys Salong
    • Facebook
    • Telefon:
      38 32 27 45
    • Adresse:
      Brogaten 32, 440 Flekkefjord
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv