163027 1163027 AM

En Moderne Havn

Med rundt 500 båtplasser er Asker Marina AS en av de største og mest moderne havnene i Norge.

- I gamle dager var dette faktisk bare en fylling, forteller daglig leder Henning Hexberg og smiler. Det var en kar som ble kalt for Båt-Larsen. Han kjøpte fyllingen og gjorde den om til en marina og båt opplag. Vi kjøpte stedet for ti år siden, og da var det fremdeles en fylling med gamle brygger. Sammen med båtforeningen fikk vi derimot muligheten til å bygge ut og foredle området med nye og bedre båtplasser. Totalt sett fikk vi skapt rundt 12 mål med land, og totalt har vi nå hele 1700 båtplasser i området. Så fra å være en lokal plass med bare noen få båter har vi nå blitt en av de mest moderne båthavnene som man kan finne i Norge.


Hos Asker Marina skal kundene kunne forvente seg noe som daglig leder, Henning, kaller for «fullservice». En tjeneste som gjør at kundene kan komme til de med båtene sine om høsten, si at de vil ha den tilbake til våren, før Asker Marina lagrer, server og shiner båten for kundene sine.

- Vi kjører en full runde med service av alle typer båter og motorer. Båtene kan ligge inne, ute, i boblevann eller i hyller, sommer som vinter. Dette er et totaltilbud vi har. 


Alltid tilstede

Kundene til Asker Marina har kanskje begynt og bli bortskjemte, spesielt siden restauranten NAUST også har åpnet dørene på marinaen.

- Vi elsker denne jobben. Vi møter kundene i det beste miljøet de kan være i. Etter en lang dag på jobb hvor man stresser rundt er det deilig å kunne komme hit og få drive på med båten din. Vi har muligheten til å møte kundene når de er lykkelige og slapper av, noe som er en fantastisk opplevelse, forteller Henning.

- Vi ønsker å kunne skape den samme følelsen som man har når man går ned Karl Johans Gate. Vi skal være lett tilgjengelig og ikke bortgjemt fra kundene våre. I det jeg liker å kalle «fase 2» for Asker Marina, så har vi planer for at deler av båt opplaget skal ha muligheten for at en kunde skal kunne ringe oss mens båten deres ligger i hyllen – vi setter den ut – og kunden tar seg en hyggelig båttur før han ringer oss og vi setter båten tilbake i hyllen igjen. Det er et spennende konsept om man bare vil ha seg en koselig tur med båten uten å måtte gjøre alle forberedelsene selv.

- Så det er bare å ta seg en tur innom Asker Marina og se om det er stedet for deg! Alle er hjertelig velkomne, avslutter Henning.

Les mer...

2016-10-10 15.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv