155044 MS155044 MS0

En murmester som elsker jobben sin

"Vi jobber seriøst og legger vekt på god service. Det viktigste er at vi jobber bra, at kunden kan stole på oss og at vi tar ansvar for den jobben vi gjør". Murmester Ebrar Hossein i Mursystem AS i Trondheim svarer kontant på spørsmålet om hva som er viktigst for dem.

Firmaet på fire ansatte utfører alt innen mur, puss, flisarbeid, natursteinarbeid og pussystem for både store entreprenører og privatkunder, og mange av dem er faste kunder.

De leverer også totalløsninger for bad og våtrom og har tett samarbeid med rørlegger og elektriker.

– Jeg startet først et enkeltmannsforetak i 2011, og i januar året etter ble vi et AS. Det er flere grunner til at kunder bør velge oss. Først og fremst tenker vi langsiktig og gjør en god jobb og legger stor vekt på kvalitet og service. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, og vi får veldig gode tilbakemeldinger fra kundene våre, og folk tar kontakt med oss på nytt for nye oppdrag, forteller Hossein, som har svennebrev og er utdannet murmester.

– Mursystem AS har fått mange store prosjekter i det siste, og for tiden holder vi blant annet på med Byåsen VGS- Fagskole, og der jobber vi med både teglmuring, flisarbeid og natursteinsforblending. Jeg liker veldig godt å jobbe i byggebransjen og elsker faget mitt. Å sitte på kontoret hele tiden er ikke noe for meg, derfor er jeg ute på prosjekter og jobber mest mulig. 

Mursystem AS har fått utviklet et kvalitetssystem og kvalitetssikringssystem som aktivt blir brukt. Dette systemet blir revidert hvert år.

– Vi har et sterkt fokus på HMS, noe som har gjort at vi ikke har hatt personskader eller andre ulykker i firmaet.  Fokuset på HMS har også bidratt til et godt arbeidsmiljø, noe som har resultert i lite gjennomtrekk av ansatte i firmaet.

I tiden som kommer, ser Hossein for seg at bedriften vil ta inn lærlinger. Ellers er målet for Mursystem AS å videreføre dagens drift med flest mulig fornøyde kunder. Hossein ønsker ikke å bli for stor, men vil opprettholde balansen med maks fem-seks ansatte for å ha full kontroll når det gjelder administrasjon og arbeid.

– Det er mulig vi utvider litt etter hvert. Vi har ikke tenkt så langt frem enda, men vi vil gjerne jobbe i hele Sør-Trøndelag og med tiden kanskje også i Nord-Trøndelag.

Les mer...

2015-10-29 15.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv