152058-Aronsen bygg152058-Aronsen bygg2

En nøyaktig aktør

Etter snart 10 års drift har Aronsen bygg og vedlikehold AS opparbeidet seg et godt rykte som en seriøs aktør innen byggebransjen.

Haldenfirmaet har eksistert siden 2005, og de siste tre årene som et AS. I starten baserte de mye av driften på hytter og boliger i nærområdet. Så monterte de garasjer for firmaet "Grimstadgarasjer" over hele Østlandet i noen år.

Nå satser de mer på nærområdet igjen.

De jobber mye med montering av dører, vinduer og garasjeporter. De har ett godt samarbeid med firmaet "Dør og Vindu" i Halden, i den forbindelse.

Aronsen bygg og vedlikehold AS gjør det meste innen bygg- og vedlikeholdsoppdrag både utvendig og innvendig. De monterer også kjøkken og andre skapinnredninger i bolig og hytte.

Slik byggebransjen er i dag, ser de det som en fordel å spesialisere seg innom enkelte områder.

De setter derfor stor pris på sitt gode samarbeid med firmaet "Dør og Vindu" i Halden. På den måten vil de også være mer konkurransedyktige i fremtiden.

Aronsen selv forteller at kundene gir dem gode tilbakemeldinger på at firmaet utfører arbeidet raskt, til rett tidspunkt og med ett godt resultat.  De er opptatt av at når de er ferdige med ett oppdrag, skal kunden være fornøyd med resultatet.

De liker utfordringer og jobber som krever litt ekstra problemløsninger og spesielle løsninger.

Det er ikke umulig at de vil ansette flere medarbeidere i årene som kommer. Da er de eventuelt på jakt etter medarbeidere som liker utfordringer, som liker å jobbe og som er litt energiske.

Les mer...

2015-04-07 12.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Aronsen bygg og vedlikehold AS
    • E-post
    • Telefon:
      481 93 253
    • Adresse:
      Dikterstubben 3
      1781 Halden
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv