155028 NT

En trafikkskole med fokus på individuell opplæring

Nidaros Trafikkskole ønsker å tilpasse trafikkopplæringen til hver enkelt elev.

– Som trafikkskole har vi stort fokus på å tilpasse oss hver enkelt elev. Vi ønsker at opplæringen skal være så smidig som mulig for den enkelte, sier kjørelærer Andreas Enstad ved Nidaros Trafikkskole. 



Trafikkskolen startet opp driften i 2000, og tilbød først opplæring innen bil, lett- og tungmotorsykkel, og har i løpet av 15 år utvidet med flere ansatte og kjøretøy. I dag har trafikkskolen hele tre avdelinger, Trondheim sentrum, Saupstad og Rissa. 




– Vi har hovedkontor i sentrum som holder åpent fem dager i uken, men også to andre kontorer utenfor bykjernen som har bemanning enkelte dager, forteller Enstad. Han presiserer at uansett hvor elevene bor i Trondheim er trafikkskolen behjelpelig med å hente og bringe elevene i forbindelse med kjøretimer. 




– Vi tilbyr hovedsakelig kjøretimer innenfor vanlig arbeidstid, men har mulighet til å tilpasse oss elevenes skolehverdag. Vi ønsker selvsagt at de skal få med seg mest mulig fra undervisningen på skolen.




Trafikkskolen tilpasser seg også foreldrenes ønsker, og er opptatt av å ha en tett kontakt med dem gjennom hele løpet slik at det blir lagt til rette for mest mulig mengdetrening.




– Om foreldre ønsker å bli med på kjøretimen for å se hvordan vi arbeider, er de selvsagt velkommen til det. 




Det finnes mange hjelpemidler til teoriprøven på internett. Nidaros Trafikkskole har god oversikt over de beste løsningene og hjelper deg i gang.




– For mange kan det være vanskelig å hente opp en bok, mens det gjerne er enklere å lære seg om trafikk på nettet hvor man får se video, lyd og bilde mens man lærer. 




Gjennom trafikkskolens hjemmesider kan elevene melde seg på kurs, stille spørsmål på chat via Facebook og betale for kjøretimene gjennom nettbank – et system trafikkskolen har fått svært gode tilbakemeldinger på.

Les mer...

2015-10-29 13.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv