154012 RS1154012 RS

En unik lidenskap for Ford

Det er viktig å skille seg ut, og samtidig å ha et glødende engasjement for produktene sine. Lars Hovland er butikksjef hos RøhneSelmer AS sin avdeling på Økern i Oslo. Som Ford-forhandler har han og staben funnet ut at vinnerformelen passion + unikhet = lojale kunder.

Markedet for bil har endret seg mye, og kunder i dag er ikke lojale på den samme måten som de var for et par generasjoner siden. At dette fører til en mer krevende jobb for bransjen, har Hovland for lengst innsett.
   – Derfor må vi hele tiden levere mer enn hva kunden forventer for å ha et håp om at han skal komme tilbake. Vi må være unike og skille oss ut. Vår oppskrift er at vi er spesialister på noe som få kan levere, i tillegg til at vi er glødende opptatt av produktene våre. «Passion» er et ord om går igjen hos oss, for man må gi kundene en eksepsjonell opplevelse.

Og én ting som gjør RøhneSelmer AS på Økern unike, er at de kan levere spesialtilpassede varebiler til alle behov. De kan bygge den bilen som enhver kunde vil ha, enten det er kassebiler, kjølebiler eller minibusser.
   – Dette er det svært få forhandlere som har kunnskap om, i forhold til regelverk og engangsavgifter, men vi har det. Derfor kan vi levere biler som er ferdig typegodkjent og ferdig ombygd med garanti. Men vi selger også helt vanlige personbiler.

Innen verkstedtjenester, er det to ting som gjør dem spesielle. For det første har de muligeten til å utføre service på store biler, og for det andre jobber de kontinuerlig med å ha kort ventetid. Kunder som bruker bilene sine i næring har førsteprioritet, sier Hovland.

I tillegg til spesialutdanndede mekanikere som jobber mot transit- og nyttekjøretøy, har de noe så sjeldent som spesialkompetanse på amerikanske Ford-modeller. Andre amerikanske modeller som i utgangspunktet er ganske lik Forden, som Chevrolet og Link, er også velkomne.
   – Når det gjelder leasingavtaler, samarbeider vi med forsikring- og finansselskaper som leverer løsninger til det beste for kundene. Disse kan inneholde en totalpakke med både dekkhotell, drivstoffkort, serviceavtaler, forsikring og bombrikker dersom næringskundene ønsker det.


Les mer...

2015-08-31 12.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv