Entreprenøren med de gode verdiene

Med én prosjektavdeling og en egen håndverksavdeling, kan OKK Entreprenør i Drammen og Tønsberg påta seg alt fra småprosjekter til store signalbygg. Uansett oppdrag, OKK er synonymt med kvalitet, lokal forankring og bærekraftig bygging.

Distriktssjef Stig Berg konstaterer fornøyd at kjerneverdiene og kulturen til den tradisjonsrike Drammens-bedriften er ivaretatt etter oppkjøpet av NCC Construction.

   – Etter oppkjøpet har vi gjennomgått en lang prosess for å integrere oss i systemer og i hele NCC-konsernet. Det har gått over lang tid, men vi har fått lov til å være OKK, så OKK-kulturen består i aller høyeste grad i Buskerud og Vestfold-distriktet.

Nedslagsfeltet til selskapet går langs aksen Larvik og Sandefjord til Drammen, og videre opp til Kongsberg og Modum. OKK er en tradisjonell entreprenør som bygger næringsbygg og boligbygg for både offentlige og private. Som Miljøfyrtårn er miljøtankegangen godt fundert i driften. Ikke minst har NCC Construction et veldig stort fokus på ytre miljø, HMS og bærekraftige løsninger, forklarer Berg.

   – Akkurat nå er vi involvert i veldig mange prosjekter. Det er mye på grunn av hvordan gamle OKK er organisert, med et stort fokus på å ha egne håndverkere. Håndverksavdelingen vår kjører egne prosjekter, og gjør alt fra å skifte dører og vinduer hos Fru Nilsen til oppdrag i 20-millionersklassen. Prosjektavdelingene vår tar de større oppdragene.

For tiden holder de blant annet på med et prosjekt i Tønsberg hvor de bygger for DSB, og i Lier bygger de en passivhus og BREEAM-klassifisert skole. I Kongsberg bygges et stort kontorbygg i Kongsberg Teknologipark. Og nye prosjekter kommer i gang til høsten.

   – NCC Construction OKK Drammen fremstår som en seriøs samarbeidspartner. Vi står fortsatt med begge beina plantet godt på jorda, vi er lokale og har fortsatt lokalt ansatte. I tiden som kommer skal vi fortsette å tilpasse oss markedet, for det må vi gjøre hele tiden. Ellers er det viktigste målet vårt å holde en bærekraftig omsetning og sikre trygge arbeidsplasser, avslutter Stig Berg.

Les mer...

2015-06-10 16.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv