155002 AP155002 AP0

Et todelt ventilasjonsentreprenørfirma

Entreprenørfirmaet Air Product Norge AS leverer ventilasjonsutstyr nasjonalt, men utfører også entreprenørarbeid selv lokalt i Buskerud. Med til sammen 70 års erfaring fra bransjen, og ekstremt fleksible ansatte, er Air Product Norge AS et firma du kan stole på.

– Firmaet vårt leverer både vifter, ventilasjonsaggregater, luftporter, og storkjøkken ventilasjon til firma landet over, sier Rune Larsen, daglig leder i firmaet Air Product Norge AS.

Larsen kjøpte sammen med sin kollega opp et avviklingsbo for fire år siden og startet selskapet  ”Air Product Norge AS”. De to har til sammen 70 års erfaring i ventilasjonsbransjen, og har i løpet av fire år klart å snu skuta. 

– Det har gått godt for firmaet den siste tiden, sier Larsen, og legger til:

– Å ha et godt inneklima er viktig og noe svært mange er opptatt av, så sånn sett er vi veldig i tiden.

I dag holder selskapet til på Lierstranda, like ved Drammen, og har hele syv ansatte.

– Vårt største styrke er at alle våre ansatte er vanvittig fleksible. Hos oss kjører gjerne regnskapsføreren truck. For oss er det viktig at alle kan bidra når og der det trengs.

Selskapet utfører arbeid for private kunder, men også for det offentlige. 

– Air Product Norge er importør og leverandør av noen av de beste produktene tilgjengelige på markedet i dag, innenfor næringsbygg og private boliger. Om kunden ønsker det leverer vi produktene ferdig prosjekterer, montert og i gangskjørt. 

Frem til nå har selskapet i hovedsak påtatt seg oppdrag lokalt. Larsen forteller at selskapet fremover ønsker å satse mer på levering av utstyr, landet over.

– Ambisjonen vår er å øke salget til ventilasjonsbransjen, men det det er en tøff konkurranse.

Les mer...

2015-10-28 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv