153049-Cafetrappane-01

Etter kundens smak

Café Trappané i Moss tilbyr hjemmelagde retter med ferske råvarer og serverer salater, snitter, varme lunsjretter, en ny dagens rett hver dag, og hver uke serveres en ny suppe til. Men størstedelen av driften er catering med spennende tapasretter, skandinavisk koldtbord og en meny som gjerne tilpasses kundens smak.

Café Trappané ligger ved fossen i Møllebyen, i underetasjen mellom SF kino og Moss Bibliotek i glassbygget, ble etablert i 2013 og har per i dag tre ansatte og serverer husmannskost med ny vri, ifølge kokk og daglig leder Christian Andersson. På catering har de tilbud til både privatpersoner og til firmaer og leverer til events, messer og firmafester, til konfirmasjoner og jubileer, fødselsdager og barnedåp i Moss, Vestby og Fredrikstad, forklarer Andersson.

   – Tapas er det vi selger mest av i cateringen. Der er vi veldig fleksible og har egne menyforslag. Vi spør ofte kunden hva han eller hun ønsker, og så lager vi det kunden vil ha. Vi leverer fra buffet til tre- og femretters. Når det er events, kommer vi ut til kunden, lager mat og er der hele dagen. Vi kjenner våre gjester. Det viktigste for oss er den personlige kontakten, sier han.

Dermed er det viktig å møte gjestene med deres ideer og tanker. Opptil 300 gjester kan de servere. Tilbakemeldingene fra folk er at maten alltid smaker bra. På kafeen er det mange faste gjester, også en del faste foreninger som kommer, blant annet en filmklubb.

   – Vi prøver å bruke mest mulig av leverandører her fra Moss. Blant annet har vi en lokal slakter som er veldig god. På en vanlig restaurant får du ofte ferdiglaget mat. Hos oss er alt laget fra bunnen av med ferske råvarer, og det setter folk pris på. Den forskjellen kjennes på smaken, sier Andersson.

Les mer...

2015-06-10 13.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv