Café Trappané ligger ved fossen i Møllebyen, i underetasjen mellom SF kino og Moss Bibliotek i glassbygget, ble etablert i 2013 og har per i dag tre ansatte og serverer husmannskost med ny vri, ifølge kokk og daglig leder Christian Andersson. På catering har de tilbud til både privatpersoner og til firmaer og leverer til events, messer og firmafester, til konfirmasjoner og jubileer, fødselsdager og barnedåp i Moss, Vestby og Fredrikstad, forklarer Andersson.
– Tapas er det vi selger mest av i cateringen. Der er vi veldig fleksible og har egne menyforslag. Vi spør ofte kunden hva han eller hun ønsker, og så lager vi det kunden vil ha. Vi leverer fra buffet til tre- og femretters. Når det er events, kommer vi ut til kunden, lager mat og er der hele dagen. Vi kjenner våre gjester. Det viktigste for oss er den personlige kontakten, sier han.
Dermed er det viktig å møte gjestene med deres ideer og tanker. Opptil 300 gjester kan de servere. Tilbakemeldingene fra folk er at maten alltid smaker bra. På kafeen er det mange faste gjester, også en del faste foreninger som kommer, blant annet en filmklubb.
– Vi prøver å bruke mest mulig av leverandører her fra Moss. Blant annet har vi en lokal slakter som er veldig god. På en vanlig restaurant får du ofte ferdiglaget mat. Hos oss er alt laget fra bunnen av med ferske råvarer, og det setter folk pris på. Den forskjellen kjennes på smaken, sier Andersson.