162006 BB162006 BB1

Fantastiske tider for Nissan og Kia

Siden 1980 har Buskerud Bilsenter AS vært en pålitelig og solid leverandør av noen av verdens beste biler. I dag er det Nissan og Kia som tiltrekker bilentusiaster til forhandleren i Lier, og 2016 er et usedvanlig spennende år for de to bilmerkene.

Daglig leder Frode Fossheim forteller om en veldig kraftig vekst de siste fire årene. Og det meste av æren for det, gir han sine 30 ansatte.


– Vi har vært opptatt av å trene på salgsprosess, men jeg fokuserer minst like mye på de ansatte. Dyktige ansatte behandler kundene bra, og vi har fått til en riktig miks av medarbeidere med høy faglig kunnskap og gode rutiner på hvordan vi tar i mot og følger opp kunder. Kundetilfredsheten vår skyter rett i været, og det er veldig bra, men våre ansatte må trives og ha det bra før vi i det hele tatt kan snakke om kundetilfredshet. Det er jeg veldig opptatt av, sier han engasjert.


Som forhandler av Nissan og Kia, har Buskerud Bilsenter AS merker som jager etter å bli større, og som har et vekstpotensiale i markedet. Målet for 2017 er å skape ytterligere vekst, og underveis kommer det nye produkter på både Nissan og Kia, forteller salgssjef Tom Erik Moen.


– Nissan Leaf har kommet med ny telematikk som gjør at den blir enklere å bruke. Den har fått oppdatert navigasjon, DAB og radio, og alt av nytt tilbehør som bør være i en bil i dag. Vel så viktig er det at rekkevidden har økt, og er nå på opp til 25 mil. Nye Nissan Leaf begynte vi å levere i januar i år, og vi har mange gjenkjøpskunder som har byttet ut sin gamle Leaf med den nye modellen. Etter å ha kjørt den forteller de om en vesentlig forskjell på rekkevidden.


Andre nyheter fra Nissan inkluderer en ny modell av varebilen NV 200. Salget av denne øker kraftig, sier Moen. Dette er en veldig gunstig bil for yrkessjåfører, og kommer som både fem- og syvseter. 


– Videre kom Navara pickup nå på nyåret, og den var det mange som hadde ventet på. Dette har blitt en helt ny bil jamfør den forrige modellen. Nå er det fokus på komfort og kjøreegenskaper, og ikke bare på pickup-delen. Nå har dette blitt like mye en veibil som nesten føles som en personbil.


– På Kia er det også mange nyheter. Sportage har kommet i en helt ny modell, og det er en kjempefin bil. Vi har også fått flotte Sorento varebil, Optima kommer som hybrid og stasjonsvogn i løpet av året, og frem møt høsten venter vi på Kia Niro. Med andre ord er det utrolig mye som skjer utover i 2016, så her står det ikke stille!

Les mer...

2016-05-17 15.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    • Buskerud Bilsenter
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      32 24 15 00
    • Adresse:
      Vestre Linnesvei 7
      3414 Lierstranda
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv