155041 KF1155041 KF0

Ferske fristelser i Flekkefjord

Som en del av Flekkefjord Glassmagasin AS, har Kagebua Flekkefjord holdt åpent siden mai i år. Med fristende og ferske bakevarer fra Edgards i Mandal, går forretningen så det suser. En nyhet er at de nå også tilbyr varmretter, forteller innehaver Jan Egil Svindland.

– Nå i høst har vi bygget om for å kunne tilby et utvalg av varmmat. Det er ikke snakk om gatekjøkkenmat, men enkle retter som pizza, snadderloff og dagens suppe. Her får vi blant annet pitabrød fra Knøtten i Lyngdal, og dette er retter som folk også kan ta med seg.

Svindland kjøpte og overtok Flekkefjord Glassmagasin AS for femten år siden, og har i dag 25 ansatte på lønningslisten. Kundekretsen består av lokalbefolkningen samt besøkende fra Farsund og Lyngdal.

– Det er viktig å fremheve at vi har søndagsåpent. Som de eneste i området, leverer vi ferske bakevarer hver dag hele året, også på søndager. På ukedagene holder vi åpent til kl. 20 om kvelden, og på lørdager til kl. 18.

Fra bakeriutsalget kan man bestille alle slags bakevarer, med alt fra bryllupskaker til bursdagskaker. Bare pass på å komme med bestillingen senest en dag i forveien, råder Svindland.

– Vi har fått veldig god respons på produktene vi selger fra Edgards. Omsetningen har vært mye større enn vi trodde på forhånd, så det har vært en enorm respons på Kagebua! Innen to-tre år håper jeg at vi har bygd opp Kagebua som et godt konsept.

Nå som det går mot juletider, kan Flekkefjord Glassmagasin AS også friste med en stor og flott julebutikk. Fordelt på nesten 500 kvm, er den stappfull av nye varer. Og som kunde kan du ta del i butikkens fordelsprogram Lioness, som faktisk er verdens største i sitt slag. Medlemskortet kan benyttes i alle butikker og nettbutikker som er med.

– Mange forteller at de har vært rundt og kikket i både Mandal og Kristiansand, men at de kommer tilbake hit. Her finner de tingene de skal ha. I tillegg kan vi som regel skaffe det meste, så vi er absolutt konkurransedyktige.

Les mer...

2015-10-29 14.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Kagebua Flekkefjord
    • Telefon:
      97 99 44 00
    • Adresse:
      Jernbaneveien 9
      4400 Flekkefjord
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv