153034 FK153034 FK0

FK redder sommerferien

Sommeren er rundt hjørnet, og mange gruer seg til den kjedelige klippingen av gressplenen. Men frykt ikke, med hjelp fra Felleskjøpet gjør du i år jobben til en lek.

Rolf Torkildsen er butikksjef for FK butikken i Flekkefjord. Ved etableringen i 1986 var det fortsatt bønder og landbruk som stod i fokus for Felleskjøpet, men tidene har endret seg.

   – Det er få aktører igjen innen landbruket her, og vi må følge utviklingen. Mesteparten av det vi tilbyr i dag, er rettet mot privatpersoner. Det går mye på tilhengere, gressklippere samt bark- og hageartikler, sier han.

Torkildsen har en gladmelding til alle som misliker plenklipping. Det siste på privatmarkedet er nemlig robotklippere som gjør jobben til en lek.

   – Den ene leverandøren vår, Stihl, har kommet med en robotklipper som går på batteri og kan klippe i cirka 1 1/2 time. Den kjører selv tilbake til ladestasjonen, den regner ut et klippeskjema på området du har tildelt den, og anslår tiden det vil ta å holde området strøkent klippet hver dag. Dette er en bioklipper som tilbakefører det den har klippet til plenen slik at det fungerer som gjødsling, sier han engasjert.

Stihl har ellers et stort utvalg av produkter som motorsager og ryddesager for skogbruk. Undermerket Viking har i tillegg det meste innen hagestell, som gressklippere, robotklippere og plentraktorer.

   – På tilhengere fører vi Gaupen, men vi har også tilgang til Tredal. Begge tilbyr spesialhengere slik at kundene kan få skreddersydd en henger etter sitt behov. Ellers har vi et stort utvalg av hageredskaper fra Fiskars samt plantejord, blomster- og plenfrø og toppbark. I tillegg er vi store på hundefor, vi fører leketøy, arbeidstøy, verneutstyr samt vaskemidler fra Lilleborg.

Og bonden er ikke helt glemt. FK butikken Flekkefjord har fortsatt landbruksprodukter som gjødsel i storsekk og kraftfor.

   – Vi kan tilby hjemkjøring av småvarer til kunder i nærområdet. Det er kundene vi lever av og for, så de må vi ta godt vare på!

Les mer...

2015-06-10 11.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv