Fornøyde gjester betyr alt

Med et lekkert, topp moderne og splitter nytt konferansesenter, biter Thon Hotel Vika Atrium i Oslo hardt fra seg i et tøft marked. Hotelldirektør Ole Fiske Eidslott og hans kolleger kan tilby en herlig beliggenhet midt i hovedstaden, og har i dag et helhetlig tilbud til sine gjester som de færreste kan matche.

Hotellet ble først åpnet i samband med at Olav Thon bygde ut Vika Atrium. Det har vært kurs- og konferansevirksomhet ved hotellet siden 1988, og både hotellet og konferansesenteret har vært gjennom runder med renovering. Siste runde ble avsluttet nå i oktober i 2014, etter en full gjennomgang av konferansesenteret.
   – Konferansesenteret er nå splitter nytt og topp moderne. Det ble strippet helt ned og bygd opp igjen med nytt kjøkken, ny restaurant og nytt teknisk utstyr. Det har blitt investert et betydelig beløp i dette slik at det nå er et konferansesenter i det absolutte toppsjiktet, forteller Eidslott.

Han legger til det i dag er godt marked for kurs og konferanse, men at konkurransen er sterk. Derfor har de lagt seg i selen for å tilby gjestene en spesielt god besøksopplevelse hos Thon Hotel Vika Atrium.
  – Vi har en egen designansvarlig som samarbeider tett med et interiørarkitektfirma. Det er ett ledd i alt vi gjør for å ta kundenes ønsker på alvor, slik at det blir en best mulig opplevelse å være på hotellet. Visjonen vår er at vi skal gi gjestene våre en hyggelig opplevelse – og ikke minst en god matopplevelse.

Samtidig er kort vei til det meste, med blant annet Aker Brygge, Tjuvholmen og Nationaltheatret i umiddelbar nærhet. Eidslott har også gode parkeringsmuligheter, slik at gjestene ikke får utfordringer på den fronten. For kurs og konferanser tilbyr hotellet dagpakker som inkluderer alt en kursgjest kan forvente, med topp moderne teknisk utstyr, morgenbuffet, lunsj, pausemat og ettermiddagskaffe.
  – Så har vi selvfølgelig også middager og selskaper, med overnatting og frokost. Der har vi en rød tråd på at den gode matopplevelsen skal stå i sentrum, understreker Eidslott.

I dag har hotellet en gruppe ansatte som til sammen teller omtrent 25 årsverk. For kursgjester har de 15 konferanserom av ulik størrelse. Det strekker seg fra eksklusive, små styrerom for maks åtte personer og helt opp til det som kan kalles hjertet i konferansesenteret, et auditorium med plass til 250 personer. Eidslott kan også tilby mindre plenumssaler som tar fra 60 til 90 personer.
  – Om tre til fem år ser jeg for oss at vi er en ledende aktør på kurs og konferanse i vårt område i Oslo. I en ideell situasjon har vi såpass mange fornøyde gjester og så god omsetning at vi kan utvide etter hvert. Vi leverer høy kvalitet i alle ledd, og da får vi også fornøyde gjester, avslutter han.

Les mer...

2015-01-20 14.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Thon Hotel Vika Atrium
  • www.thonhotels.no
  • Telefon:
    22 83 33 00
  • Adresse:
    Munkedamsveien 45
    0250 Oslo
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv