Fornøyde kunder og forhandlere

Det begynte i det små med import av klokker og elektriske småvarer fra Østen. Etter over seks års drift, har Importpris.no forlengst blitt en velkjent aktør innenfor netthandelsegmentet. Selskapet leverer både engros og til sluttbrukere. Nøkkelen ligger i gode produkter – til gode priser.

Andreas Cielicki er daglig leder for nettbutikken Importpris.no, som har base i Fredrikstad. Selskapet ble stiftet i 2008, og Cielicki var raskt ute med å se potensialet i å finne gode utenlandske produkter til salg i det norske markedet.
  – Jeg begynte med å importere produkter fra Østen som jeg solgte til sluttbrukere i Norge. Sortimentet økte gradvis, og jeg fant stadig nye leverandører med produkter av høy kvalitet. I den forbindelse kom vi over robotstøvsugere, og derfor startet jeg også selskapet EasyRobot AS ved årsskiftet 2010-11.

EasyRobot AS jobber med robotteknologi og elektriske fremkomstmidler, og rettet seg først mot engros. I dag drives det som en nettbutikk slik at produktene kan selges direkte til sluttkunde. Det er dog Importpris.no AS som er motoren i systemet.
  – Nå har vi fått en selger i Bergen som jobber mot bedrifter, så nå gjenopptar vi mye av engrosbiten. Mye av grunnen er at vi har blitt kontaktet av butikker som ønsker seg bestemte produkter. Det er dette vi ønsker å rette oss mer mot i fremtiden. Ved å være ikke bare en leverandør, men mer en samarbeidspartner som finner produkter bedriftskundene våre har behov for.

Markedet har utviklet seg mye siden Importpris.no kom på banen. Cielicki forteller at kvaliteten på varer produsert i Kina har endret seg drastisk – i positiv retning. Selskapet har også en kinesisk agent som påser at alt er i orden med kvaliteten og produksjonen.
   – Vi har et bredt varespekter. Kjernen er gadgets og ting du ikke finner andre steder, og ellers går det på klær, kostymer og elektriske fremkomstmidler. Så har vi et stort utvalg av overvåkningsutstyr, både mer avanserte anlegg for lagerbygg og butikker, samt små kameraer med sensorer. En stor salgssuksess i 2014 var elektriske sykler fra Tyskland, og i tillegg har vi bilstereoer av kjente merker. Der fungerer vi kun som forhandler og ikke leverandør.

Selskapet har seks ansatte, og hele Norge som marked. De jobber også med å bli mer synlige i Sverige og Danmark på leverandør- og engrossiden. Målet er å øke omsetningen ytterligere. 
  – Privatkundene setter pris på servicen, og forhandlerne våre er fornøyde med at vi har nyskapende produkter som er lette å omsette.

Les mer...

2015-01-22 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv