Friestad Kjøkken & Interiør: funksjonalitet og design som varer

Da Thor Olaf Friestad åpnet butikk på Karmøy for snaue 20 år siden, disponerte han et areal på 500 kvadratmeter. Siden den gang har butikken flyttet til Bygnes i Kopervik, og ekspandert til 1400 kvadratmeter, med utstillinger over to plan. Friestad Kjøkken & Interiør samarbeider med solide leverandører innen kjøkken og interiør, og leverer skreddersydde kvalitetsløsninger i ulike stilarter.

I dag har Friestad Kjøkken & Interiør en av Norges største utstillinger av kjøkkenløsninger. Dermed har kundene alle muligheter til å få et best mulig inntrykk av hva som finnes på markedet, og til å få et innblikk i ulike løsninger og trender.
   – Vi tar hele tiden inn noe nytt, så butikken lever. Produsentene vi har valgt å samarbeide med er solide i markedet. Blir det problemer om ti år, så kan de lage den døra – den blir ikke borte. Produktene vi forhandler er ikke de aller billigste, men ikke de dyreste heller, sier Friestad.
 

Produsentene kjennetegnes av høy kvalitet, samt gjennomarbeidet design og funksjon. Svenske Drømmekjøkkenet, og Svane Kjøkken og merkevaren Multiform – begge fra Danmark – lager mye eller alt selv. Det gir en fleksibilitet som nærmest sørger for ubegrensede muligheter til å tilpasse kjøkkenet til kundenes individuelle behov.
  Friestad leverer i hovedsak til Haugalandområdet, det vil si Karmøy, Haugesund, Tysvær, Vindafjord, litt på Stord, litt på Bømlo. Men de leverer også til Stavanger.
 

– Merkene vi fører finnes også i Stavanger. Jeg tror grunnen til at folk reiser til oss kan ha å gjøre med kreativitet, og vår måte å hjelpe kunden på. Vi lytter til kunden, og lar kunden bestemme helt og holdent hva de vil ha. At vi får lov til å være med å engasjere oss gjør det jo spennende, og det gir gode resultater. I tillegg er vi fagfolk som kan produktene våre.
  Friestad leverer allerede til byggefirmaer som Utvik, og skal begynne å levere til både Urbanhus og Garvik. Han kan fortelle at omtrent alle merker som finnes er å få i distriktet, og konkurransen er stor. Det gjør at de hele tiden må være skjerpet. Friestad og hans kolleger forsøker alltid å gjøre det litt bedre og tenke litt mer kreativt innenfor kostnadsrammene til hvert enkelt prosjekt.
 

– Vi ønsker hele tiden å videreutvikle det vi holder på med, og å ekspandere med ting som hører naturlig til. Vi lager allerede en god del trapper og baderom. Både interiør og baderom blir det nok mer av i fremtiden, her har vi varetilgang, kunnskap og ekspertise, lover Friestad.

Les mer...

2015-01-22 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Friestad kjøkken & interiør
  • www.friestad.as
  • Telefon:
    52 84 50 90
  • Adresse:
    Vestheimvegen 33
    4250 kopervik
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv