162064 KC162064 KC1

Frihet på rullende hjul

Bobiler er fremtidens måte å feriere på for aktive nordmenn. Hva er vel bedre enn å enkelt pakke sammen alt man trenger og kjøre dit sola til enhver tid skinner?

Kristiansand Caravan AS ble etablert i 2001, og flyttet inn i dagens store og fine lokaler i Sørlandsparken i 2011. Her fikk de betydelig mer plass til både 3200m2 innendørs utstilling, eget verksted og en langt større rekvisita-butikk. Resultatene har ikke latt vente på seg, for omsetningen har økt betraktelig. Daglig leder René Jensen og de 13 ansatte har grunn til å se lyst på fremtiden.


– Bobil har blitt en veldig populær ferieform. De siste årene har vi gått fra å være et caravan-senter som selger telt og campingvogner til å selge mest bobiler. Salget øker generelt i hele bransjen, og det er fordi folk ønsker å være mer mobile i dag. Mange av kundene våre er godt voksne, flesteparten fra 50 år og oppover. Populært sagt så reiser man etter godværet, og det har man mulighet til med bobil eller campingvogn, sier Jensen.


Kristiansand Caravan har et stort utvalg av bobiler, og tilbyr alle merkene som Kroken Gruppen importerer. Det vil si Niesmann, Hymer, Laika, Bürstner, Carado og i tillegg Adria.


Jensen forteller at mange går fra båt eller hytte til bobil fordi de ønsker å se mer. Fordelen med bobil er at det er enkelt å komme seg rundt, enten man reiser i Norge eller i utlandet. Finner man en fin plass, er det enkelt å stoppe og bli i et par dager. Med en bobil får man også alt på et lite område. Det er bare å parkere og snu seg rundt for å spise eller slappe av.


– En typisk bobil-eier finnes egentlig ikke, for vi favner ekstremt bredt. Alle slags mennesker kjøper bobil, og kundegruppen er veldig forskjellig. En nyhet i sortimentet vårt nå er det man populært kaller by-bobiler. De er mindre, kortere og smalere, men har den samme innredningen og komfort som en vanlig bobil. Mange bruker disse som bil nummer to, og de er populære blant de som reiser mye i for eksempel Sør-Europa hvor det er trange gater og vanskelig å finne parkering.


Med eget verksted kan Kristiansand Caravan tilby det meste til sine kunder. Jensen understreker at tilgjengeligheten, nærheten og servicen som de yter i etterkant av salget, er veldig viktig. Som en del av Kroken Gruppen, den største importøren i Norge, har de også et samarbeid med forhandlernettet deres rundt om i landet. Kroken gruppens grossistavdeling Max Fritid gir også avdelingene tilgang til Norges største lager av deler og rekvisita.


– Det betyr at kunder kan kontakte enhver forhandler i systemet, hvor som helst, for hjelp eller bistand ved behov.

Les mer...

2016-06-15 11.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Kristiansand Caravan AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      41 59 80 00
    • Adresse:
      Stemmane 10 (Sørlandsparken)
      4636 Kristiansand
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv