Førsteklasses vertskap på Aspargesgården

I Tjølling i Vestfold ligger Aspargesgården. I dag er den tradisjonsrike gården vertskap for alt av arrangementer – fra brylluper, konfirmasjoner og Jubileum, til kick-off og seminarer. I herlige omgivelser legger Kristine Breiland Dalby og hennes kolleger til rette for at ditt selskap skal bli et minne for livet.

Det var ekteparet Trygve og Tove Tvedten som bygde selskapslokalene på Aspargesgården i 2006. Her hadde det vært gårdsdrift i generasjoner, og aspargesen som ble dyrket her var faktisk kjent også nedover i Europa, forteller Kristine Breiland Dalby. Hun og ektemannen kjøpte lokalene først og fremst med tanke på å drive næring i låven.
  - Det var ikke selskapslokaler som var tanken for oss, men naboer begynte å spørre om vi skulle videreføre delen med utleie. Vi kom til at det kunne være en fin bonus, og det er hyggelig at lokalene blir brukt når vi ikke bruker dem selv.

På Aspargesgården er det spisestue med plass til 68 gjester, med langbord, lysekroner og gode stoler å sitte i. De gamle "møkkarennene” i gulvet har fått maling og lysslynger med herdet glass på toppen. I dem er det utstilt gamle og vakre bruksting. Det er også et fullt utstyrt storkjøkken tilgjengelig, med alt som kreves for å arrangere selskaper av alle slag.
  - Ellers har vi salong med bar og en liten scene, hvor det står et flott flygel. Ramper både ute- og innendørs gir fremkommelighet for alle. Det er også handikaptoalett i lokalene. Alle fasiliteter ligger dermed til rette for en god opplevelse. Her er en deilig terrasse som man kan bruke i den varme årstiden, sier Kristine.

Aspargesgården er ikke bare arena for selskaper, men også møter, seminarer og kick-off. Det finnes både musikkanlegg (Sonos) og flere TV-skjermer, slik at man kan plugge inn sin egen PC eller mobil, for musikk, filmer eller PowerPoint. Ved større arrangementer kan man også bruke høyloftet. Her er det plass til over 100 personer, med egen bar, scene og dansegulv. Kristine kan også formidle kokker eller cateringfirmaer som kan stå for matlagingen.
  - Jeg vil gjerne at folk skal komme hit og oppleve Aspargesgården. Du kan komme hit på forhånd om du skal ha et selskap, og se an lokalene og prøve deg frem med pynting. Alt av duker, bestikk, servise og pynt har vi her, så velkommen til feiring i idylliske omgivelser.
Les mer...

2015-01-22 10.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Aspargesgården
  • aspargesgaarden.no
  • Telefon:
    90 91 98 12
  • Adresse:
    Østbyveien 75
    3280 Tjodalyng
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv