Gladtid på Happy Time

På åpningsdagen 23. mars var det tre timer med gratis mat til dem som kom innom, for med Happy Time har Lyngdal fått sin første kebabrestaurant.

Eller pizzeria, mener daglig leder og medeier Nahroun Karimo, for på en restaurant må man gjerne vente på maten. Her blir den servert i løpet av maks ti minutter. Karimo har drevet i bransjen i mange år med kebabavdelinger i Kristiansand og i Arendal – og nå i Lyngdal. At behovet for et slikt kulinarisk etablissement absolutt var til stede, visste Karimo allerede før han startet opp.

– Jeg hadde vært rundt i Lyngdal og spurt om hvordan det var med kebab her, og de sa at det trengte de. Derfor åpnet jeg, forteller Karimo.

Men på menyen står det betydelig mer, selv om det er kebabrullene det går mest av: Happy Time tilbyr kylling, hamburger, grillmat og naturligvis pizza i forskjellige størrelser og varianter. Take away-menyen er populær. På lørdager er det åpent til 23, og for den som vil ha mat hurtig, er tilbudet kjærkomment. Raskt har det også gått med etableringen: Allerede i januar bestemte Karimo seg for at han ville etablere seg i Lyngdal. I de ombygde lokalene Happy Time er nå, var det før klesbutikk.

– Fremover blir vi til sammen tre som skal arbeide her. De to andre har jobbet hos meg i mange år i Kristiansand, og blir det mer trøkk, henter jeg inn flere folk. Kundene skryter av maten. De mener at vi har den beste kebaben i Lister-regionen!, ler Karimo.

Les mer...

2015-04-10 09.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Happy Time
  • Telefon:
    468 98 553
  • Adresse:
    Kirkeveien 15
    4580 Lyngdal
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv