Eller pizzeria, mener daglig leder og medeier Nahroun Karimo, for på en restaurant må man gjerne vente på maten. Her blir den servert i løpet av maks ti minutter. Karimo har drevet i bransjen i mange år med kebabavdelinger i Kristiansand og i Arendal – og nå i Lyngdal. At behovet for et slikt kulinarisk etablissement absolutt var til stede, visste Karimo allerede før han startet opp.
– Jeg hadde vært rundt i Lyngdal og spurt om hvordan det var med kebab her, og de sa at det trengte de. Derfor åpnet jeg, forteller Karimo.
Men på menyen står det betydelig mer, selv om det er kebabrullene det går mest av: Happy Time tilbyr kylling, hamburger, grillmat og naturligvis pizza i forskjellige størrelser og varianter. Take away-menyen er populær. På lørdager er det åpent til 23, og for den som vil ha mat hurtig, er tilbudet kjærkomment. Raskt har det også gått med etableringen: Allerede i januar bestemte Karimo seg for at han ville etablere seg i Lyngdal. I de ombygde lokalene Happy Time er nå, var det før klesbutikk.
– Fremover blir vi til sammen tre som skal arbeide her. De to andre har jobbet hos meg i mange år i Kristiansand, og blir det mer trøkk, henter jeg inn flere folk. Kundene skryter av maten. De mener at vi har den beste kebaben i Lister-regionen!, ler Karimo.