Grønt Lys for god trafikkopplæring!

En god trafikkskole sørger for at elevene blir trygge og dyktige sjåfører – og det uten at det koster skjorta. I Heggedal har Grønt Lys Trafikkskole og Heggedal Trafikkskole et tett samarbeid. Deres målsetting er at elevene skal få en best mulig trafikkopplæring. Det innebærer full oppfølging hele veien, fra start til mål.

Tom Næss er faglig leder i Grønt Lys Trafikkskole. Og selv om selve skolen er relativt ny, er det flust med kjøreskoleerfaring i selskapet.
  – Vi startet opp for alvor i august 2013, men selv har jeg drevet med trafikkopplæring siden jeg var 22 år. Tidligere har jeg blant annet jobbet som konsulent for flere trafikkskoler og vært sensor ved Drammen trafikkstasjon, forteller han.

Trafikkskolen samarbeider tett med Heggedal trafikkskole, og har et stort nedslagsfelt. Kundene kommer både fra Asker, Bærum, Hurum og Drammen. Grønt Lys yter da ekstra service ved å møte og hente elevene der de er. Opplæringen og undervisningen starter idet eleven setter seg i bilen.
  – Vi ligger også gunstig til på pris, for vi er rimeligst her i området. Det er først og fremst fordi vi ikke har høye leiekostnader, forklarer Garry Nybrott, daglig leder i Heggedal Trafikkskole.

Gode priser er selvsagt viktig for mange. Det er ingen hemmelighet at det koster penger å ta lappen. Men like viktig er det også med personlig oppfølging av elevene. Bare da får elevene mest mulig utbytte av timene.
  – God service er alfa og omega, det gjelder alle serviceyrker. Det er mye konkurranse her i området, men det skal det være, for det gjør bare at man skjerper seg litt, sier Næss.
  Han legger til at han alltid spør om han kan få sitte på under førerprøven til elevene sine. Da ser han nemlig resultatet med egne øyne.
  – Etter førerprøven spør jeg om jeg kan legge ut et bilde på Facebook-siden vår. Jeg er også opptatt av å høre hva elevene synes om utbyttet de har fått av trafikkopplæringen. For det er elevene det handler om. Det er dem vi er her for, avslutter Næss.

Les mer...

2015-01-22 16.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv