152102-Hesselberg Bygg

Gulv for alle miljøer

Tøffe belegg for tøffe miljø: Hesselberg Bygg er en av markedslederne på industrigulv, men leverer også gulv til mykere miljøer, hvor komfort og design kombineres.

Hesselberg Bygg AS, etablert i 1930, har posisjonert seg i Sverige og Danmark, har eksport til Belgia samt et firma i Litauen som dekker Øst-Europa. De er et selvstendig AS av A/S Sigurd Hesselberg og holder til i Moss, og derfra leveres gulv til industribygg og bedrifter, lager og parkering. Det største prosjektet til nå var Gardermoen, med 75 000 kvadratmeter parkeringsbelegg. Men et nytt satsingsområde er innemiljø, forteller administrerende direktør Erik Grønner.

– Fordelen med vårt gulv er at det er fugefritt. Det samler seg ikke skitt, det er lett å holde rent, og man kan lage design hvis man vil: Man har arkitektoniske muligheter i tillegg til de funksjonelle fordelene. Butikker, kjøpesenter, kontor, hoteller, restauranter – vi har gulv til et hvert miljø. Vi har også laget ny teknologi på komfortgulv til institusjoner eller kontor hvor det er fint å ha god ergonomi.

Blant prestisjeprosjekter er blant annet Liertoppen i Drammen, Paléet på Karl Johan, fire store ungdomsskoler og Rykken storsenter. Hokksund ungdomsskole har fått Steno Terazzo, et terazzogulv fra Italia, utviklet hos Hesselberg. I tillegg har bedriften utviklet gulv med den norske steinen larvikitt. Når det gjelder landskap, har Høyskolen i Bergen fått 10 000 kvadratmeter steinbelegg.

– På utebelegg har vi også privatkunder for boliger. Vi leverer herfra, og så blir alt installert på stedet. En ny teknologi på farging er også utviklet her på huset for dem som vil ha et spesielt gulv. Vi kan legge en firmalogo i gulvet eller ha transparent overflate hvis man vil vise et bilde, smiler Grønner.

Les mer...

2015-04-09 16.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv