153012 GM0153012 GM153012 GM1

Guri Malla, så god is!

Det er ikke mye som smaker bedre enn en skikkelig god is eller avkjølende milkshake når sola steker. I Drøbak får både turister og lokalbefolkningen dekket sine behov hos Guri Malla is og kaffebar.

Bak disken i den flotte is- og kaffebaren står Elisabet Meisal. Sammen med ektemannen Per driver hun både Guri Malla og puben Bakrommet i de samme lokalene.

   – Isbaren startet vi opp i 2009 da vi fant ut at vi måtte finne på noe mer enn å bare selge tipping og kioskvarer. Ønsket var å finne en nisje som Drøbak kunne ha glede av, og da var isbar helt klart tingen, forteller hun.

I fjor høst flyttet de inn i større lokaler, og her har de også et kjøkken som kan friste med en rikholdig meny med forskjellige matretter.

   – I tillegg til iskrem, har Guri Malla både smoothies og mikshakes. Det sies at vi har Drøbaks beste milkshake, og kundene kan selv velge hvilken is de vil ha i milkshaken. Ellers har vi også mye god kaffe med alle slags kaffedrikker, også frappe. Vi prøver også å ha litt forskjellig mat med is, som pannekaker, vafler og en veldig god eplekake. Verken jeg eller Per er kokker, men vi prøver å lytte til hva folk vil ha, og lager også egne ting. Dette er en morsom jobb, og vi står på 7 dager i uken, sier Elisabet.

På puben Bakrommet viser de både Rikstoto og fotballkamper på skjerm, og i helgene har de ofte trubadurer på besøk som spiller levende musikk. Den lille puben har plass til rundt 35 personer inne, men kan også skilte med en veldig koselig bakgård hvor de har konserter om sommeren.

   – Vi gjør det vi synes er gøy å holde på med, og vi liker begge å jobbe. Visjonen vår er å være best på det vi driver med, og samtidig å kunne bo og ha et levebrød her i Drøbak avslutter Elisabet Meisal og Per Klynderud.

Les mer...

2015-06-09 16.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv