152022-Malemester K A Kjeldsberg

Håndverk laget av tillit

Det skal føles trygt å overlate ansvaret for å en større oppussingsjobb til en håndverksbedrift. Det handler mye om tillit, og det er noe Malermester K-A. Kjeldsberg vet etter over 30 år i bransjen.

Kjeldsberg kommer fra en familie av malere, og selv har han holdt på siden 1981. I dag har Trondheimsbedriften hans fem ansatte, og de utgjør en svært stabil gjeng. Enkelte har vært ansatt i mer enn 20 år, og like stabilt er det langvarige forholdet de har til mange av samarbeidspartnerne sine.

– Av utvendige oppdrag har vi mange relativt store jobber. En viktig kunde er Risvollan borettslag, som er Norges største frittstående borettslag. De har mye utvendig arbeid som skal utføres hver vår og sommer, og vi har jobbet for dem siden 1992, forklarer Kjeldsberg.

Firmaet har også en rekke andre borettslag i Trondheim på kundelisten. Ellers gjennom året jobber de mye for privatkunder, og særlig om vinteren. De samarbeider i tillegg med en del håndverkere som de får oppdrag gjennom, deriblant rørleggerfirmaet Midt-Norge VVS som tar på seg prosjekter rundt om i landet. Dette har ført til at trønderne har vært i både Mandal og Harstad og jobbet med  Big Bite-kioskene. 

– Det viktige er å sy sammen alt for kundene, slik at de har kun én å forholde seg til, altså oss. Siden vi samarbeider med både rørleggere, snekkere, elektrikere og murere som også legger fliser, slipper kundene å ringe rundt til forskjellige håndverkere selv. Slik administrerer vi hele jobben, og tar oss av alt fra pristilbud til ferdig utført oppdrag.

Malermester K-A. Kjeldsberg har egne lifter og stillasjer, og kan derfor håndtere de fleste utvendige jobbene selv. Av innvendige oppdrag, gjør de alt fra våtrom og oppussing av bad til vanlig malerarbeid, tapetsering og vinylarbeid. De tar både store og små oppdrag, og ser at  mange privatkunder stadig kommer tilbake.

– For oss er det viktig å ha en stab bestående av fagfolk med fagbrev, som i tillegg kan kommunisere tydelig med kundene. Dette er grunnen til at vi ikke leier inn eksterne folk fra utleiefirmaer, men heller henter inn medarbeidere fra de faste samarbeidspartnerne våre ved behov.

Les mer...

2015-04-02 15.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv