162023 HE162023 HE1162023 HE2

Heldal Eiendom er dedikerte til en god byggeprosess

En seriøs og pålitelig utbygger som tar seg av alle leddene i byggeprosessen – det er varemerket til den respekterte familiebedriften Heldal Eiendom i Bergen.

– Med en liten administrasjon, forholder kundene seg bare til vår prosjektleder og meg. Når de har spørsmål, kan de gå rett til kjernen og får svar med en gang. I tillegg har vi hele verdikjeden i byggeprosessen, fra tomte kjøpt til overlevering til kunde. Vi bygger alle prosjektene våre i firmanavnet, og dermed står Heldal Eiendom til enhver tid ansvarlig for det vi bygger. Dette skaper trygghet for kundene. Vi er veldig dedikerte og jobber mye for å levere kvalitet i alle ledd. Vi har kunnskapen, vi er engasjerte og vi er ansvarlig.

Slik svarer Marie Therese Haukeland på spørsmålet om hva som er styrkene til Heldal Eiendom. Hun er daglig leder av selskapet som har røtter tilbake til familiebedriften som faren, Magne Heldal, etablerte i 1978. Per i dag har de en stab på 17 ansatte.

– Som selskap tilbyr vi hele verdikjeden, fra å vurdere tomten og frem til overlevering. Grunn- og betongarbeidene har vi egne faste ansatte som utfører, og så leier vi inn underentreprenører. Her bruker vi stort sett alltid de samme underentreprenørene. Det betyr at når kunder kommer til oss og kjøper noe, så kan de være sikre på at vi kjenner prosjektet, for vi har vært med på alt fra å grave det til å utforme det.

Heldal Eiendom har stått bak mange spennende prosjekter. Haukeland forteller at hun er veldig stolt av prosjektet i Åsane som heter Svanen 44, med 44 flotte leiligheter som stod ferdig for ett år siden. Selskapet har også vært med på å bygge 32 leiligheter i Spania, og har mange spennende prosjekter på gang. Et av dem er bygging av opp mot 40 leiligheter på bybanestoppet på Nesttun, og et annet er oppføring av 60 leiligheter ment for nyetablerte på Søreide.

 – Målet vårt er at folk skal vite når Heldal Eiendom legger ut nye prosjekter, skal de få følelsen av at trygghet og seriøsitet. Det er viktig for oss å fremme at Heldal Eiendom er en seriøs utbygger som står ansvarlig for alt vi bygger. Vi går helt ned på detaljnivå, og stiller alltid spørsmålet «ønsker vi selv å bo i disse leilighetene?». Til slutt er det dog kundene våre som bestemmer hvor gode vi er, for vi er aldri bedre enn vår siste leverte leilighet.

Les mer...

2016-05-19 15.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    • Heldal Eiendom
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      55 98 22 40
    • Adresse:
      Straumevegen 206
      5151 Straumsgrend
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv