152079-Hemnes Bil152079-Hemnes Bil2

Hemnes Bil AS, Mo i Rana, en veiviser

Hemnes Bil AS har solgt og reparert biler i Mo i Rana i flere tiår. For to år siden gjorde bedriften drastiske endringer som har gitt svært gode ringvirkninger, både for bedriften og deres kunder.

– Mange av kundene våre har vært faste i over tjue år. Jeg tror det er fordi de trives i miljøet i bedriften, men også fordi vi gir dem god, personlig service og oppfølging, sier Judy Pedersen, daglig leder i Hemnes Bil AS.


Se for dere at det kommer en kunde inn døra, dersom kunden blir godt mottatt og føler seg sett, så kan det godt hende at han/ho legger igjen flere hundre tusen kroner i vår butikk. Derfor har vi hos Hemnes Bil AS fokus på kundene. 


Bilforhandleren ble startet allerede i 1937 på Hemnesberget, den gang med salg av bilmerket Citroen. I 1966 flyttet Hemnes Bil AS til Ranenget på Mo i Rana. I dag selger forhandleren også bilmerkene Peugeot og Mercedes Benz.


– Et av tiltakene var å konsentrere oss om bedriftsmarkedet, sier Pedersen.
Verksted for tyngre kjøretøy yter nå tjenester også om ettermiddagen.
NÅ HAR VI MULIGHETEN:
INGEN BILMERKER HAR MAKEN!
INGEN KUNDER HAR PRØVD MAKEN!
INGEN HAR MAKEN PRIS!
= USLÅELIG KOMBINASJON     =  BIPPER
I dag har selskapet ansatt Roger Jørgensen som bistår deg med rett bil til rett jobb. Roger har ansvar for å selge inn varebiler til bedrifter i Salten og på Helgeland.

Nye Vito vil og kan. Og gjør det.
Nye Vito er utviklet for å yte full innsats hele tiden og byr på allsidighet og komfort i rikt monn. Og kvaliteten fra Mercedes-Benz er som alltid å regne med. Med et drivstofforbruk helt ned i 0,57 liter per mil er den mer økonomisk enn noen gang og bidrar til suksess for deg med hver kjørte kilometer. Og for at du skal ha enda støere kurs mot målet, byr den på en høy grad av sikkerhet med en rekke assistent- og sikkerhetssystemer som standard, for eksempel ATTENTION ASSIST og Sidevindassistent. Velg mellom forhjuls-, bakhjuls-, og firehjulsdrift.


Vår selger Rune Lyngved svarer din henvendelse og veileder deg gjerne på prøvekjøring.


– Visjonen vår er at vi er Ranas viktigste bilforretning. Vi skal bli en synlig konkurrent i årene som kommer, legger Pedersen til.

Les mer...

2015-04-07 15.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Hemnes Bil AS
    • www.hemnes-bil.no
    • Telefon:
      75 12 99 00
    • Adresse:
      Ranenget 1
      8601 Mo i Rana
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv