161018 GC161018 GC0161018 GC1

Hjem og fritid på hjul

Joar Thorkelsen i Gjesdal Caravanservice AS føler seg trygg på fremtiden. Hovedgrunnen er at firmaet hans selger produkter av den aller beste kvalitet. I tillegg hjelper det å nylig ha blitt kåret til Gaselle-bedrift.

Thorkelsen har hatt bil som hobby siden tenårene, men det var tilfeldigheter som tok ham til Gjesdal Caravanservice AS. Planen om å starte opp med varebiler ble skrinlagt da kameraten Geir Rune Hadland kom med et spørsmål.

– Han drev med service på caravan, og spurte om jeg ville bli med. Jeg mente at vi også burde drive med salg, så etter at jeg ble medeier, har jeg drevet med salg og Geir Rune med service og reparasjon. Hver uke reiser vi rundt til alle større campingplasser for å fikse vogner.

Selskapet flyttet inn i nye lokaler på Kleppe i 2014, etter å blitt etablert på Ålgård i 2011. De har et tett samarbeid med Sola Bobil, og per i dag har Gjesdal Caravanservice AS fem ansatte.

– Av merker har vi blant annet Delta, som er husvogner laget for norske forhold. Av bobiler selger vi de tyske kvalitetsmerker som Sunlight, Globecar Glücksmobil , Carado , Adria og Dethleffs. De leveres med alt utstyr inkludert om ønskelig, slik at de er klare til bruk med en gang. Vi strekker oss langt for kundene, og får veldig mye gode tilbakemeldinger på servicen vi utfører, sier Thorkelsen.

Nye biler og vogner kommer med fem års garanti, mens brukte modeller har ett års garanti. Produktene selges over hele landet til varierte kundegrupper.

– Bobilkundene blir stadig yngre. Ikke alle har råd til å kjøpe hytte, men de kan få en vinterisolert bobil til 700 000 kroner som kan kjøres hvor som helst, året rundt! Campingvogn passer for familier som vil reise rundt, og her får man en helt ny vogn fra 200 000 kroner. Adria satser vi mest på ang vogner, men vi kan også tilby Hobby og Knaus. Vi selger mest nytt, men tar også innbytte. Husvogner kjøpes ofte av eldre folk som vil ha noe litt større fordi de kanskje skal ligge fast i et halvt år. En husvogn er nesten som ei hytte, og har alt av møbler.

Les mer...

2016-02-17 14.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv