Hjertelig velkommen til oss!

Kom til koselige Viking Cafe & Sportsbar og få servert ekte husmannskost som deilige kjøttkaker, indrefilet med peppersaus eller hjemmelaget wienersnitzel! Ja, ikke sant du ble sulten nå?

Iben Andersen forteller at responsen har vært helt enorm siden åpningen i april. Viking Cafe & Sportsbar ligger i Vanse i Farsund, og Andersen er daglig leder. Hun er også utdannet slakter, og flyttet til Norge fra Danmark i 2000.
   – Menyen vår er ikke så stor enda, men vi serverer først og fremst husmannskost. Ellers har vi salatbar hele uka samt to dagens retter, hvorav en med fisk. Alt er laget fra bunnen av, og ofte med grønnsaker fra en lokal bonde.

Frikassé, kjøttkaker, hjemmelaget wienersnitzel og indrefilet med peppersaus og potebåter er blant klassikerne. Og torsdagene er veldig populære, for da serverer de oksehøyrygg med løksaus. Andersen veksler mellom to ukemenyer, men har alltid faste innslag som kyllingsandwich og hjemmelaget hamburger. Begge disse får de veldig mye skryt for. De selger også mat helt til stengetid, og det er det mange som setter pris på. I de sene kveldstimer går det ofte i småmat som kyllingvinger, lapskaus, pommes frites og løkringer.
   – Fra høsten av håper vi å være i full gang med å vise TV-sendt sport, og lokalet innenfor her ønsker vi å bruke til utleie for selskaper. Julebord, samt trubadurer og kanskje stand-up er andre ting vi håper å få i gang. Kundene er mest lokale, men det har også kommet folk fra fra Lillesand, Flekkefjord og Mandal. De er i alle aldre fra 18 år og oppover. Det er ikke mange plasser for 18-åringer å gå ut på i Vanse, så mange liker å komme hit hvor de kan sitte og prate. Vi har også en fin uteplass med tak.

Andersen forteller at de får høre at de har den beste maten i mils omkrets. Hun setter stor pris på de mange gjengangerne som kommer innom Viking Cafe & Sportsbar, og synes det er hyggelig at hun nå er på fornavn med mange.
   – Når det gjelder hvordan vi skal ta i mot de som kommer, så er det først og fremst med ett smil. Alle er hjertelig velkomne hit, også de som bare ønsker å ta seg en kopp kaffe på et sted hvor det er koselig å sitte og prate.

Les mer...

2015-09-01 10.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Viking Café & Sportsbar
  • Facebook
  • Telefon:
    992 20 167
  • Adresse:
    Oreveien 11
    4560 Vanse
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv