Høy servicegrad - høy kvalitet

Med 35 000 lagerførte artikler, 24-timers vaktordning og servicebil med mobilt slangeverksted kan Hydroscand i Bærum gi både trygghet og hjelp når kunden ønsker å komme i arbeid igjen så raskt som mulig.

Hydroscand i Bærum kan se lyst på fremtiden med de mange byggeprosjektene som pågår på Østlandet. På avdelingen er de seks ansatte, omsetter for 16 millioner og tar stadig nye markedsandeler. Det er aktuelt med nye ansettelser, forteller Espen Wang.
   – Konseptet vårt er et stort godt utvalg på lager. Kunden er interessert i å komme i arbeid så raskt som mulig, og at de kan være trygge på å få varene fort. Vi har servicebil samt servicehall her i Bærum. Kunden setter pris på en slik servicegrad, sier Wang.

Hydroscand-gruppen startet 1969 i Stockholm og er i dag markedsleder på slanger og ledningskomponenter i Skandinavia. Med en omsetting på over 185 millioner EURO over 1000 ansatte i 18 land på verdensbasis betjenes kunder fra 170 avdelinger. Hydroscand AS har flere autoriserte forhandlere for å dekke større deler av landet.

I Drammen startet en ny avdeling opp i 2011. Der arbeider fire mann, og der er også en spesialavdeling som produserer stålslanger. Foruten hydraulikk- og industrislanger markedsfører hydroscand alle typer av slangekuplinger, adaptors, snittringsarmatur, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler og forskjellig tilbehør. kundetilpassede løsninger leveres også.
   – Hovedkundene våre er vanlige entreprenører, en del industri – også rettet mot offshorenæringen, sier Wang.

Kunden er den viktigste faktor i Hydroscand. Ingen kunder – ingen virksomhet, er mottoet. Hydroscand skal montere og distribuere slanger og ledningskomponenter i en desentralisert kundenær organisasjon.
   – Vi tilbyr høy servicegrad og høy kvalitet på produktene. Vi kan ikke gå på akkord på kvaliteten, smiler Wang.

Les mer...

2015-09-02 17.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv