163013 TH163013 TH0

I blokk får du i både pose & sekk

Går du med tanker om å kjøpe deg en leilighet, gjør du lurt i å vurdere Trysilhus AS. I moderne blokker med flott design fra den kvalitetssikre leverandøren bor du privat og sosialt - på en og samme gang.

Sindre Joranger er daglig leder i Omnibo AS, et selskap som har vokst ut av Trysilhus AS som ble etablert i 1993. 


- Etter hvert som vi har vokst har vi fått samarbeidspartnere som har gjort oss mer robuste. Slik har vi hatt mulighet til å påta oss større arealer og tomter. Med tiden tenkte vi at vi burde hatt flere produkter for å utnytte tomtene på best mulig måte. Valget falt på blokk. Det ble naturlig å skille dette ut fra Trysilhus AS, så vi startet Omnibo AS i 2014. Salget så langt har vært veldig godt, og nå driver vi med oppføring av den første blokken.


Joranger forteller at de for tiden har tre prosjekter gående. Det første er i Skafjell hvor de har 60 leiligheter fordelt på fem blokker. Blokkene skiller seg på mange måter fra husene de bygger i Trysilhus AS. Blant annet har de forskjellige planløsninger, og med Omnibo AS tilbyr de også en mindre toroms-leilighet på 47 kvadratmeter, noe de ikke gjør i Trysilhus AS.


- Jeg tror de som kjenner til Trysilhus AS og historien vår synes vi har en god gjennomføringskraft. Tilbakemeldingene har vært veldig gode, og vi har solgt bra i både Hokksund, Skafjell og Rygge. Konseptet med blokkene er slik at de ikke ligger på en rett snor, men er sideforskjøvet. Da får alle en privat inngangsdel i tillegg til en privat utedel. Selv om man bor sammen med mange andre i en blokk, så har man en privat terrasse. Det er det veldig mange som setter pris på.


I prosessen med å skape blokkene tenker Omnibo AS annerledes enn mange andre. Fokuset deres ligger på å tenke innenfra, og på å finne gode planløsninger for å bygge effektive leiligheter. Stikkord er at de skal være praktiske, effektive og mest mulig vedlikeholdsfrie.


- Selskapet er inne i en vekstfase. Per i dag er vi 14 medarbeidere på kontoret og seks snekkere. Vi ansetter kontinuerlig egne snekkere, og skal ha inn totalt opp mot 20 stykker. I tillegg har vi en egen entreprenør. På det feltet skiller vi oss også litt fra andre, for vi gjør selv alt fra A til Å; fra å starte med å kjøpe og utvikle tomten til å selge det ferdige produktet.


Veien videre ser lys ut for Omnibo AS. Etter å ha startet oppføringen av sin første blokk med 12 leiligheter i sommer, er målet å ha ferdigstilt totalt 60 leiligheter innen året er over.

Les mer...

2016-09-20 13.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Trysilhus AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      32 21 55 00
    • Adresse:
      Grønland 67
      3045 Drammen
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv