155013 WM155013 WM1

Ingen er som Wallmans. Punktum.

Med unik beliggenhet, et kjøkken av høy klasse og et fantastisk show, er det lett å konkludere med at Wallmans Oslo gir deg en perfekt helaften. Jubilanten har som mål å glede gjestene sine, uansett om de er bedrifter eller private, forteller daglig leder Hanne Skullerud Alexandersen.

Historien til Wallmans startet med den svenske underholdningsmogulen Hasse Wallman. For rundt 25 år siden etablerte og konseptualiserte han det som kalles dinner show i Sverige. Etter hvert ønsket han å ekspandere utenfor hjemlandets grenser, og Wallmans Oslo åpnet i sine flotte lokaler ved Akerselva 1. oktober 2000.

– Det unike med oss, er at vi er Norges eneste dinnershow-restaurant. I tillegg er det artistene man ser på scenen som etterpå kommer ut til bordene og serverer mat og drikke. De er på en måte både artister og servitører i løpet av kvelden.

I Oslo kan de ta i mot 550 gjester. Opplegget varierer litt avhengig av om man kommer som privat eller som bedrift, men hovedsaken er at Wallmans tilbyr en helaften hvor man får alt.

– Man trenger ikke å gå ett sted for å spise, og så et annet sted for å bli underholdt. Hos oss blir man underholdt en hel kveld, og innimellom de fargesprakende og spennende shownummerne, serveres en fire-retters meny. Salongen er bygd opp som et amfi, og vi har også VIP-sofaer med plass til selskaper på opp til ni personer hvor man har full utsikt til scenen og salongen.

Alexandersen forteller at de også benytter lokalene til eventer, kurs og konferanser for bedriftskunder. Med en topp lyd- og lyspark og alt av teknisk innhold, har de muligheten til å ha konferanser hver ukedag på dagtid. Og de som ønsker, kan få middag og underholdning på kvelden. Wallmans Oslo skreddersyr en pakke, og liker å se på seg selv som et eventhus.

– Det er fordi vi har alt som trengs for en event, med lokaler, teknisk utstyr, mat og underholdning. Bedriftskunder vil veldig gjerne ha alt på et sted, med én person å forholde seg til. Og det er dette vi kan tilby. I tillegg er vi de eneste som har et helaftens dinnershow fullspekket med overraskelser. Man får ikke dette noe annet sted i Norge. Punktum.

Les mer...

2015-10-29 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv