Johansens Akupunktur i Vestfold

Midt i Sandefjord sentrum hjelper Akupunktør Johansen pasienter som sliter med idrettsskader, muskel- og skjelettplager, øyesykdommer, allergi, matintoleranse og svakt immunforsvar. Han har gode erfaringer med lindring av disse lidelsene– og Vidar kan også bistå bedrifter og organisasjoner med foredrag og demonstrasjon av akupunktur.

– Jeg hadde slitt mye etter et flåttbitt, men etter en ukes akupunkturbehandling i Danmark, ble jeg bedre, og ville selv ta kurs for å behandle meg selv, forteller Vidar.




For å komme dit han er i dag, tok Vidar utdanningen ved Akupunktur Universitetet i Danmark og fokuserer nå på etterutdanning og utvikling.  Med ti akupunkturmetoder i porteføljen tilbyr han både klassiske og flere moderne akupunkturmetoder – bruk av nåler som gir gode resultater på alt fra pollenallergi til aldersrelatert macula degenerasjon og smerter uansett årsak. Pasienter som har vært skadet eller syke i flere år, opplever ofte bedring etter få behandlinger




– Jeg har også urtemedisin og kosthold i fokus, og bistår også pasienten med å ta matintoleransetest for opptil 200 matvarer og rensing av indre organer. Da fungerer behandlingen bedre. Man kan hjelpe mange med kostholdsendring og urtemedisin, konstaterer Vidar.




Og han har hjulpet mange i de fire årene han har drevet klinikken. Kundene kommer ikke bare fra lille Vestfold, men også fra Telemark, Buskerud og Østfold. Han samarbeider med andre terapeuter, både i fylket og i Danmark.




Kunnskapsreisen som startet med et flåttbitt, fortsetter nå fremover. Akupunktør Johansen skal fortsette å utvikle seg, blant annet med nye behandlingstilbud for alle pasienter.

Les mer...

2014-11-27 09.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv