155033 SD

Klart som glass i Drammen

Det har skjedd litt hos Steinspruten Bilglass Drammen de siste to årene. Som en del av den landsdekkende bilglasskjeden har de fått nye eiere i RAC Holding AS, og avdelingen har utvidet tjenestene sine med et spennende tillegg.

Med nye eiere har de gjennomgått en omstillingsprosess, men nå er de på full fart fremover og legger fem-årsplaner, forteller innehaver Espen Edvin Engh. Kjernevirksomheten til Steinspruten Bilglass Drammen er fortsatt bilglass, men de dekker et bredt spekter av tjenester innen feltet. 

– I tillegg til alt innen bilglass, tar vi også anleggsmaskiner, lastebiler og båter. En annen ting er veteranbiler. Den biten har tatt seg veldig opp, og det er flere veteranbilklubber som anbefaler oss. Dette krever litt ekstra kompetanse, og det er mange i bransjen som ikke tilbyr dette.

Innen bygg og anlegg har Steinspruten Bilglass Drammen flere store kunder. Ofte gjelder det hasteoppdrag, og mye er nødglass. Det er viktig at maskinene ikke blir stående, men at de fortest mulig kan tas i bruk igjen. Slike oppdrag får de til alle døgnets tider, og disse er en del av 90% av oppdragene som utføres ute i felten. Av nye tjenester, forteller Engh at de nå også sliper lykter. Kostnader på nye lykter kan ligge på opp mot 20. 000 kroner, så det kan være mye å spare på å få dem reparert.

– Kundene er fornøyde med servicen og kvaliteten på utført jobb. Med tanke på arbeidsmengden, har vi utrolig få reklamasjoner. Det hender at det skjærer seg, men da er det bare å rydde opp fortest mulig. Vi er til sammen seks ansatte, men henter inn medarbeidere fra Oslo-avdelingen når det er veldig mye å gjøre.

Om man kikker inn i krystallkula, skal Engh og co. nå jobbe med å utvikle avdelingen på Åssiden. I Drammen får de også stadig inn flere lastebiler, og her er de fleksible overfor kundene og kan ta i mot biler for reparasjon også på helgene.

– Vi strekker oss litt ekstra, for da blir kundene fornøyde og kommer tilbake. Det er ikke noe som stopper oss!

Les mer...

2015-10-29 13.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv