153006 GC

Kompetanse gir trygghet

Elektroentreprenør Gecom AS i Horten er stolte av den spisskompetansen firmaet har bygd opp gjennom mange år i bransjen. Få bedrifter i området kan vise til en tilsvarende bredde.

Firmaet ble startet i Horten av Gunnar Svensen i 1947. Gjennom tidene har navnet forandret seg til G. Svensen A/S til dagens Gecom A/S, som nå er en hundreprosent eid datterbedrift av G. Svensen Holding A/S. I alle årene har bedriften vært en betydelig aktør og samarbeidspartner for industrien og boligmarkedet i Nordre Vestfold.

   – Vi leverer til private, til næring og industri – hele spekteret, svakstrøm og sterkstrøm. Når det gjelder nettopp svakstrøm, ønsker vi å øke innenfor det private, forteller daglig leder Kenneth Lund Olsen.

   – Vi er nøye på å ha alle sertifikater og papirer i orden, og det setter også kunden pris på. Vi leverer til avansert industri; vi har god kompetanse på fjernstyring og maskinpark til større industribedrifter og server blant annet Norsk Stål. I tillegg har vi gjort utbygninger på Smith Stål, forklarer Olsen.

Faste kunder gir fordeler begge veiene: Gecom kjenner anleggene, og dermed bruker de også mindre tid. Velger det offentlige å hente inn eksterne aktører, kan det lett bli uoversiktlig – og man får montører som ikke kjenner anleggene. De lokale kjenner systemet best, samtidig som det er snakk om penger som blir igjen kommunen i form av skatteinntekter og som backer opp det lokale næringslivet. Akkurat det er egentlig en utfordring det offentlige har, tror Olsen. Når det gjelder det elektriske, er det ikke rom for å gå på akkord.

   – Skal man først gjøre noe, oppfordrer vi kunden til å bruke litt mer penger slik at man får ordentlig arbeid. Sjekk at dem du bruker, har papirene i orden. En tilbakemelding vi ofte får, er at Gecom vet hva de driver med. Vi har vist flere ganger at vi har kompetansen og utfører arbeidet slik det skal gjøres, smiler Olsen.

Les mer...

2015-06-09 14.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Gecom AS
  • www.gecom.no
  • Telefon:
    33 04 98 80
  • Adresse:
    Kongeveien 79
    3188 Horten
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv