Kvalitetsvinduer til lave priser

Høy kvalitet til lav pris. Det er nøkkelen til suksess for Proffvindu AS. De leverer vinduer direkte fra fabrikk, uten fordyrende mellomledd, og med enkel og effektiv nettbestilling. Det gir gode priser for vinduskjøpere landet rundt.

– Proffvindu AS er kostnadskontroll helt fra starten av. Vi handler fra fabrikker i Baltikum, som har produkter av alle slags materialer. Tre, aluminium og PVC. Der skiller vi oss også fra mange andre, som vanligvis har bare enten tre eller PVC, forteller daglig leder Joakim Berge.

Han har bakgrunn som IT- og sikkerhetsingeniør, men er i dag daglig leder i Proffvindu AS i Tjodalyng, som han driver sammen med faren Steinar Berge. Steinar er en ekte fagmann, som har lang fartstid innen bygg, fasade og vindu.

– Bakgrunnen min er som bygningsingeniør. Men jeg har drevet med prosjektstyring og jobbet med fasader, glass og aluminium i vel 30 år, sier han.

Nå ligger fokuset på salg av vinduer via hjemmesiden til Proffvindu AS. Produktene distribuerer direkte fra fabrikkene til kundene. Leveringstiden er vanligvis oppgitt som 6-8 uker, men det meste er ferdig produsert og kan leveres langt raskere.

– På privatmarkedet dekker vi hele landet. På proffmarkedet har vi fokusert på nærområdet, men også her skal vi bli landsdekkende. Vi leverer også til små og mellomstore entreprenører.

Les mer...

2014-11-27 11.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Proffvindu AS
  • www.proffvindu.no
  • Telefon:
    331 20 100
  • Adresse:
    Husebyløkka 12
    3280 Tjodalyng
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv