Levende opptatt av design


April Design ønsker å hjelpe bedrifter å nå sine mål ved hjelp av strategisk design.

– Vi får ofte tilbakemeldinger som: ”Ja, dere har skjønt hvem vi er!”, sier Catharina H. Wedel Jarlsberg engasjert.


– Vi må spørre de riktige spørsmålene slik at vi forstår bedriftens utfordringer og mål og ikke minst målgruppe. Veldig ofte klarer vi å treffe en nerve hos kunden og det er fordi vi alltid baserer designet på bedriftens egen strategi, skyter Marianne Spernes inn.


Sammen utgjør de to kvinnene ”April Design AS” – et nystartet designbyrå med mål om å bidra til bygging av merkevarer gjennom design.


Etter flere års erfaring som designer, merkevare-rådgiver og etterhvert daglig leder hos designbyråer i Oslo, startet Wedel Jarlsberg April Design.


Hun fikk med seg Spernes på laget, og de to utgjør i dag et team proppfull av kompetanse. De har blant annet tidligere jobbet med designprosjekter for store, kjente selskaper som Yara, Vita, Ikea, Fiat og Nikita.


Hovedtanken bak navnet ”April Design” er at det symboliserer vårmåneden, hvor alt spirer og gror– en måned hvor det skjer en form for vekst. Vår jobber jo nettopp det: Å hjelpe selskaper med å fremme deres vekst og nytenkning, forteller Wedel Jarlsberg.


– Vi hjelper mange bedrifter med å modernisere sitt visuelle uttrykk. Mange lever med en utdatert logo, men kunne økt sitt potensiale ved å fremstå mer tidsriktig. Ofte er det små grep som skal til for gjøre merkevaren attraktiv.


– Vi tror at om en bedrift har et godt visuelt uttrykk, en rød tråd, gir det en boost både for medarbeidere og kundene, sier Wedel Jarlsberg.


De forteller at de alltid starter et oppdrag med et møte hvor man sammen med kunden kommer frem til premisser for oppdraget. Det kan være å finne den typiske målgruppen, analysere konkurrentene og bli kjent med bedriftens verdier.


– Vi arbeider tett med bedriftsledelsen, og er svært opptatt av å finne selskapets DNA før vi startet vårt arbeid med å utforme for eksempel en logo, andre visuelle elementer eller en nettside. Det er viktig at logoen fremstår riktig for kundene og differensierer seg fra konkurrentene. Og ikke minst skal logoen utstråle verdiene til selskapet, sier Spernes.


Logoen er en viktig brikke, men designbyrået tilbyr også design av andre tjenester som nettsider,visittkort, annonser, brosjyrer, magasiner, årsrap-porter og pakningsdesign

Les mer...

2016-09-20 14.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv