156041 BC156041 BC1

Løsningsorientert samarbeid

Som totalentreprenør med egne håndverkere tilbyr Bygg-Consult A/S alt fra tegning, prosjektering og søknader til utførelse på nybygg, tilbygg, restaurering, takløft, terrasser og bad. Og har byggherren egne ønsker og ideer, er bedriften alltid lydhør.

Daglig leder Tor Foyn Hermansen begynte privat i 1980, og seks år senere startet han firmaet. Bygg-Consult kan dermed markere sitt 30-årsjubileum i 2016. Konsulent- og byggmesterforretningen har i dag 10 ansatte, holder sentralt til på Bygg- og Boligsenteret i Vestskogen på Nøtterøy, og arbeider i hovedsak med privatkunder med nedslagsfelt rundt Tønsberg og på Nøtterøy.

– For oss som totalentreprenør er det naturlig å være rådgiver helt fra starten av. Vi tar alltid et møte i forkant, og så finner vi ut hva som kan gjennomføres. Målet vårt er alltid å være kreative og se de muligheter som ligger i et hvert byggeprosjekt. Sammen med kunden kan vi dermed skape den helt personlige boligen og skreddersy løsninger etter personlige og individuelle behov, sier Hermansen.

Siden et hvert prosjekt er unikt, bygger Bygg-Consult på forskjellig tomtegrunn, og både når det gjelder nybygg og rehabiliteringsprosjekter kreves det nøye planlegging. Som totalentreprenør er Hermansen klar over hvor viktig det er at de kommer inn i prosjektet så tidlig som mulig. I samarbeid med kunden foretar de tomtebefaring, lager tegninger og arbeider frem et kostnadsoverslag. Ved hjelp av bedriftens datastyrte tegneprogrammer kan detaljerte planløsninger lages og ferdige tegninger utarbeides. Her blir alt nøye tilpasset forholdene og kundens behov, forklarer Hermansen. Bygg-Consult har sentral godkjenning for ansvarsrett innen relevante områder og lover løsningsorientert rådgivning under hele byggeprosessen.

– Vi har valgt å ikke spesialisere oss, men i stedet være leverandører for alle felt innenfor byggeprosessen. Da finner vi alltid løsningene sammen med kunden, smiler Tor Foyn Hermansen.

Les mer...

2015-12-22 10.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Bygg-Consult AS
    • Telefon:
      33 35 11 20/913 46 230
    • Adresse:
      Vestfjordveien 54
      Postboks 69
      3106 Nøtterøy
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv