156017 M4156017 M40

M44 – møteplassen for små og store gleder

Jærens største kjøpesenter byr på mer enn 60 butikker: Med beliggenhet ved RV44 er de et knutepunkt på flere vis i Bryne-byen, både som møteplass og aktiv deltager i samfunnslivet.

Det litt over 10 år gamle senteret eies av Coop Sør-Vest og Felleskjøpet Rogaland og Agder og kan skilte med 32 000 kvadratmeter fordelt over tre plan. Senterleder Eli Ulveseter er stolt over en god butikkmiks og 2,5 millioner besøkende i året.

– Per i dag er alt utleid – vi har ikke et bøttekott ledig! Men vi skal ikke bare være størst, men også triveligst. RV44 har gitt oss navnet, og «m»-en står for «møteplass». Mange kjører hit fordi det er trivelig å handle. De liker størrelsen på senteret: Ikke for stort, heller ikke for lite.

Det gjenspeiles også i kundeklubben som per i dag har 5000 medlemmer. Melder du deg inn, får du eksklusive tilbud kun for medlemmer. Siste tilskudd er butikken Boys of Europe, en spennende klesbutikk som fanger opp dagens moter. Og for dem som kanskje trenger litt mer adspredelse i foreldrenes shoppingrunde, finner du i 3. etasje Vippas Lekeplass.

– Vi har akkurat kjøpt inn skøytebane på 140 kvadrat. Jordbærpikene vil tilby kakao med marshmallows på vinterstid, smiler Ulveseter.

En omsetning for over 900 millioner i året og 550 arbeidstakere under samme tak forplikter. Senteret skal være en viktig aktør og delta i det som skjer i lokalmiljøet. Vi må tenke på hvordan vi skal hjelpe Bryne-byen. Det er en fortreffelig by å bo i, og en grønn by, mener hun, og da tenkes det miljø i flere retninger. Ikke bare tekniske løsninger, som at senteret har nytt ventilasjonsanlegg med god varmegjenvinning.

– Vi tar også et sosialt ansvar. Vi samarbeider tett med forskjellige organisasjoner, særlig Frelsesarmeen og Ukrainahjelpen, og er en viktig sponsor av fotball. Det gjør noe med oss som jobber her. Vi bidrar og tar en bevisst rolle i Bryne-byen. Vi har bussreisende som legger lørdagsturen hit, og når de er ferdige her, er det mye å finne på i nærområdet. Nå har vi akkurat hatt potetfestival, og siste helga i mai arrangeres Jærdagen. Det er mange små og store gleder i senteret, og vi gjør det beste vi kan for våre kunder.



Les mer...

2015-12-18 16.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv