Malermestere på hugget

En av styrkene til Malermestrene BMV AS, er at de gjør mye forskjellig. Det inkluderer både legging av både gulvbelegg og flis til avretting av dørker på båter. Bedriften holder til i Molde, og daglig leder Terje Vågseter forteller om historien bak.

   – Utgangspunktet var at vi var tre malermestere som slo oss sammen i 2005. Da hadde vi alle drevet hvert vårt firma siden 80-tallet. Etter en litt tung start kan jeg si at sammenslåingen har vært en suksess.

I dag drives firmaet av to av de tre grunnleggerne. De har 52 ansatte fra til sammen syv nasjoner, noe Vågseter er stolt av. I staben finnes også en lærling, og ved behov leier de inn ekstra folk.
   – Malermestrene BMV AS gjør alt fra å avrette dørkene på båter, vi legger flis, Epoxy-belegg og gulvbelegg i tillegg til at vi maler både innen- og utendørs. Gjennom et samarbeide med tre andre firmaer tilbyr vi også totalbad. Da går vi inn og tar hele badet på 14 dager. På forhånd får kunden vite hva det vil koste, og når vi er ferdige.

Firmaet er for tiden med på mange store prosjekt, deriblant Eikrem Panorama hvor det bygges 84 leiligheter. Vågseter forteller at de i hovedsak retter seg mot det offentlige og industri, og for det meste i Molde når det gjelder bygg og tradisjonelt malerarbeid. Med pumpebilen som brukes blant annet til avretting av gulv, kjører de derimot rundt over hele fylket. Båtverftene ligger jo på Sunnmøre, og de har også en rammeavtale med Vard.
   – Om kunden er fornøyd, så er vi fornøyd. Noen kommer hit og leverer blomster, og det har hendt at håndverkerne har fått blomster ute på jobb. Det er skryt vi lever av! Reklamasjoner er det dummeste jeg vet, så om det skulle oppstå, tar vi hånd om det med én gang. Ellers er det selvfølgelig alltid noe man kan forbedre seg på, så vi er på hugget og skal være best i klassen. Jeg vil gjerne rose våre ansatte, for de er fantastiske folk å jobbe med. Det viktigste er at de trives på jobb, og vi har et veldig lavt sykefravær.

Les mer...

2015-08-31 13.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv