Med drømmebadet i siktet

Nå kan du slutte å fantasere om et lekkert, nyoppusset bad med flott design og praktiske detaljer. Drømmen kan nemlig bli til virkelighet med faghjelp fra Badia Entreprenør AS. Si hallo til ditt nye, lekre bad!

Etter oppstarten som et enkeltmannsforetak for 11 år siden, har Badia Entreprenør på Lysaker blitt drevet som et AS de siste fire årene. En fin vekst førte til at firmaet i fjor flyttet inn i nye lokaler og åpnet butikk.


– Det var et stort sprang, men vi gjorde det for å satse litt større og med et ønske om å ta flere markedsandeler. Med et eget showroom kan kundene våre komme hit og både se og ta på ting. Det er viktig for dem, sier daglig leder Øyvind Gilleberg.


Badia Entreprenør AS har tre ansatte som er rene prosjektledere. Ute på prosjekt samarbeider de med faste underleverandører på forskjellige fagfelt. Et oppdrag begynner ofte med befaring etterfulgt av kartlegging av kundens ønsker og behov. Deretter får kunden tilsendt et uforpliktende tilbud med 3D-tegninger slik at han kan visualisere og se for seg hvordan det kan bli.


– Hvis kunden er interessert, fortsetter vi gjerne med et møte i vårt showroom. Der går vi gjennom tegningene i detalj, vi gjør endringer og setter inn alt fra kraner til fliser i ønskede farger. Da setter vi sammen en komplett utstyrspakke slik at kundene trenger å forholde seg kun til oss. Vi administrerer og koordinerer alt. Ut fra tilbakemeldinger vi får, er kundene veldig fornøyde med både løsningene, designet og utførelsen.


Gilleberg forteller videre om egen applikasjon som Badia Entreprenør AS har utviklet. I forbindelse med sine grundige og detaljerte gjennomganger av et prosjekt, bruker de en app for smarttelefon. Slik får alle som er ansatt i og tilknyttet Badia, tilgang til den samme informasjonen. De kan for eksempel logge seg på spesifikke adresser, og få opp aktive prosjekter med beskrivelser på alt som skal gjøres med bilder og plantegninger. Appen gjør at de sparer både logistikk og tid. En annen fordel er at den er veldig enkel å bruke, og den fungerer overraskende bra, innrømmer han.


– Fremtidsplanene våre er å øke jevnt og trutt på butikkdriften. Målet er å få et komplett varesalg. Det er viktig å få frem at også privatkunder som ønsker design, varer og møbler til badet sitt kan komme innom. Hos oss kan de få en komplett leveranse, uten å være forpliktet til å bruke oss til å uføre jobben, eller de kan kjøpe enkeltting innen alt fra blandebatteri til baderomsvekter.

Les mer...

2016-06-08 16.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv