153002 AB

Med hjerte for båt og motor

Agder Båt og Motor AS er en lokal bedrift som holder til i Sørlandsparken i Kristiansand. Bedriften selger hovedsakelig båter, motorer og tilhengere men har også satset på helårsutstyr til både hytteturister og fastboende.

   – Vi forhandler i dag flere merker og modeller innen store og små aluminiumsbåter, gummibåter, plastbåter og tilhengere. Båtene vi selger leveres komplett med motor, sier daglig leder, Kjell Erik Brauner.

I samarbeid med leverandører leverer også bedriften i Kristiansand båthengere til alle båttyper: til alt fra seilbåter til snekker. Brauner startet opp bedriften som et deltidsprosjekt for fem år siden.
   – Jeg har alltid hatt interessen for båt og fikk idéen om å starte opp en bedrift. Først i 2012 gikk jeg og Frode Ingebretsen inn for prosjektet for fullt, og startet selskapet sammen. I dag driver vi det på fulltid og holder åpent mandag til lørdag, forteller han.

Bedriften er forhandler av båter og utstyr, og selger blant annet merker som Grand, Sunrider, Polarkraft og Suvi ro- og landsstedsbåter. Noen av merkene importerer de selv. En viktig del av markedet er kunder som skal lette båter til innlandsvann, gjerne kombinert med f.eks. Minn Kota el-motorer. Bedriften har også satset på salg av en rekke andre varer ved siden av båter og motorer.
   – Vi leverer også kajakk og kano til fritidsbruk og har flere modeller i vårt varesortiment.

Helårsbedriften har også satset utover det maritime markedet. De selger tilhengere fra flere kjente produsenter som Bk Hengeren, Brenderup, Ifor Williams, Svela og Tiki. Ikke uten grunn at de kaller seg «Byens Tilhengersenter» i annonsene sine. Men det stopper ikke der.
   – Vi selger Toro gressklippere og snøfresere. Kunder kan også finne scootere og 4-hjulsmopeder i vårt varesortiment. -For eksempel SMC 4-hjulsmoped som er godkjent for to personer. Båt, motor og tilhenger er vår hovedgeskjeft, men vi ønsker å ha flere bein å stå på, legger han til.

Brauner trekker frem at bedrifter opplever hard konkurranse fra internett, og at de er svært opptatt av å ha konkurransedyktige priser på sine varer.
   – Mange av våre kunder er turister som kjøper produkter som skal brukes i løpet av fire hektiske ferieuker. Da er det viktig for oss å tilby kundene gode, konkurransevennlige priser. Selv om det aller viktigste selvfølgelig er at kvaliteten er god. Vi er fullt klar over at om kunder kjøper varer de ikke er fornøyd med, så kommer de ikke igjen.

Både Ingebretsen og Brauner omtaler seg selv som kremmere.
   – Planen er selvsagt å vokse i årene fremover. Vi må klekke ut noen gode idéer til videre utvikling av bedriften. Hvis ikke vi er om oss, så er det noen andre som tar idéene fra oss, avslutter han.

Les mer...

2015-06-09 14.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv