152098-Mesterhus Asker og Baerum2

Med kunden i fokus

Hos Mesterhus Asker og Bærum AS er det kunden som står i fokus: På salgskontoret på Rudssletta selges og spesialtegnes hus etter byggherrens ønsker.

Mesterhus Asker og Bærum representerer som navnet tilsier Mesterhus, landets største boligbygger, i Asker og Bærum. Firmaet består av syv selvstendige byggmesterbedrifter tilknyttet salgskontoret på Rudssletta i Bærum og leverer hus i Asker, Bærum, Lier, Røyken og Hurum, samt noe i hovedstaden. Tidligere var byggmestrene tilknyttet Mesterhus Oslo, men med ønske om å jobbe mer lokalt startet de opp bedriften i mai 2010, forteller daglig leder Sigurd von Løwensprung Snarset. Mens målet er å selge 25-30 hus i året, kunne firmaet notere seg 32 solgte enheter i 2014.

– Vår oppgave som salgskontor er å skrive kontrakter og levere oppdragene ut til våre syv byggmestere, og nå ønsker vi å forsterke med en tegner og byggemeldingsfunksjon. Det handler både om at kontoret skal bli mer strømlinjeformet, og at vi skal ha alt under samme tak, for dermed å kunne gi kunden en bedre og raskere opplevelse, forklarer Snarset.

– Vi hygger hovedsakelig spesialhus. Vi gjør tilpasninger og leverer prosjektet fra A til Å. Folk bestemmer selv hva de vil ha. Det kan gjerne være noe med utgangspunkt i et hus fra husboka, men det trenger ikke å være det. Vi er opptatt av individuelle tilpasninger, og da handler det for vår del om god gjennomføringsevne og god byggekunnskap.

God bedriftskultur gjenspeiles i arbeidet, og da betyr referanser mye. I et marked hvor konkurransen er stor, er det en fordel at noen gjør ting på gamlemåten, mener Snarset. Med en odrereserve på nesten 50 hus kan han se lyst på 2015.

– Særlig håndverkerne våre får gode tilbakemeldinger. Vi har hovedsakelig norske håndverkere, egne ansatte, og vi leier ikke inn på tømrersiden. Dessuten er kompetansen høy, da byggmesterbedriftene kun har byggmestere, svenner og læringer ansatt.

– For meg som selger og daglig leder er det gøy å selge hos for Mesterhus, dette fordi jeg vet at vi alltid leverer gode hus til fornøyde kunder, smiler Snarset.

Les mer...

2015-04-09 16.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Mesterhus Asker og Bærum
  • www.mhus.no
  • E-post
  • Telefon:
    67 13 97 10
  • Adresse:
    Rudsletta 90
    1351 Rud
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv